Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pepa: Pocházím z malé vesničky o 122 obyvatelích

Pepovi je 23 let a pochází z vesničky o 122 obyvatelích, Kočína. Do soutěže Gayman se přihlásil proto, jelikož se mu nelíbil reklamní spot na nový ročník. Sympatický zrzek však stále neví, čím zaujme v rámci volné disciplíny.

Pepo, co tě vlastně vedlo k tomu, abys šel právě do Gaymana?

Minulý rok v listopadu jsem narazil na nějaké video s dotazem „Jak se vám líbí náš nový reklamní spot?“, do komentářů jsem napsal „Nelíbí.“, je to jednoduché a prosté. Přeci se mi nebude líbit něco, co je až přespříliš umělé. Jediné a pravdivé na videu, bylo pozadí Prahy. Ten chlapec byl navlečený a upravený. Myslím, že i ty pohyby byly od jeho přirozenosti někde hodně daleko. Možná pět minut po okomentování videa mi najednou přišla zpráva s dotazem „Proč?“, jen jsem odpověděl a samozřejmě se dohadujeme o kravinách, až mě to vyhecuje a já se tak přihlásím.

Vtipné však bylo, jak jsem přišel do plného Piana baru. Vcházím do plného baru a nevidím místo, kam se usadit, jdu si tedy objednat čaj se slovy „Prosím jeden teplej čaj“, v nevědomosti, co jsem vypustil z úst, se ihned divím hlasitým výkřikům smíchu všech přítomných.

Co tě baví? Studuješ či pracuješ??

Studoval jsem v Praze psychologii, avšak během studií se ozvaly bolístky z dětství. Zkrátka 15 let bylo vše v pohodě, ale najednou jsem přestal jíst, pít, trpěl jsem nespavostí a zapomnětlivostí. Zapomíná každý, že? Ono je však špatný, když v práci či ve škole najednou máte velmi časté výpadky, točí se vám hlava, atd. Diagnóza je tak nějak jasná. Jedná se o epilepsii, zrovna nedávno jsem měl větší EP záchvat. Stále spím málo. Budeme pokračovat tím, co mě baví a částečně živí. To je poměrně šťastnější. Ke studiím se vrátit nemohu, ale velmi mně baví psaní a tak mne můj koníček částečně živí.

Jaký máš typ dokonalého muže? Jsi zadaný či single?

Já nemám žádný typ dokonalého muže, neb není dobré si někoho idealizovat, ač tak činíme každý u svých přátel i jiných osob. Jinak samozřejmě jsem snílek, tak píšu nyní pohádku. Jsou tam samozřejmě ty nejkrásnější romantické chvíle, po kterých touží každý gay. Omlouvám se, ale jsem opravdu zasněný a toužím je prožívat neustále.

Já vlastně nevím, jestli jsem zadaný, či single, ale uvidíme, jak skončí pohádka. Nechávám ději volný průběh. Když zavřu oči, tak sním. Znáte ta krásná, dlouhá, mužná objetí. Jistě, že je znáte, byť by to bylo jen ze snů, i tam jsou ta nejkrásnější, a když je poté zažíváte, jste těmi nešťastnějšími na celém světě.

Foto: Michaela Srostlíková & Gold In GLBT Agency, o.s.

Jsi z finalistů hodně výrazný skrz barvu vlasů, myslíš, že ti to pomůže či spíše naopak?

Já jako nevím, když na mě někdo narazí, tak slyším hned „Jé ty jsi zrzek“. Na casting jsem dorazil, jako úplně poprvé obarvený. Vypadal jsem jako kuřátko. Já si myslím, že budu hodnocen jako všichni ostatní. Nebudu se nějak extra připravovat. Prostě přijdu jako zrzek. Nenechám si nic líbit a řeknu všechno, co si myslím. Doufám, že jsem nikde neužil výraz „normální“, když tímto výrazem někoho označíte, narážíte tím na špatnou diagnózu onoho jedince. Je vždy lepší užití slova „obyčejný“.  

Za pár týdnů Vás čeká soustředění, za pár měsíců finále. Na co se nejvíce těšíš?

Nejvíce se těším, až všechny obejmu. Netěším se na konec. Nemám rád konce a loučení. To zná každý, kdo se s někým loučil a ani netušil, že loučení bylo poslední. Zase na druhou stranu bude konec dobrý, všechno dobré. Těším se, až si s každým naším finalistou budu moci promluvit. Jsem pro každou srandu, ač většinu času trávím zavřený někde s knihou či tužkou a papírem.

Vraťme se zpět k finále. Čekají Vás čtyři disciplíny. Které se bojíš nejvíce a proč?

Za svoje tělo se nestydím, ale jinak stydlivý jsem opravdu hodně. Říkám si „zvládnu to.“. Promenádu zvládnu. Na volnou disciplínu se těším, však nevím, co to stále bude, ale lidé se budou jistě smát. Já se také směji při představě, co tam budu dělat. Jinak nejvíce se bojím trémy a nervozity. Nemám důvod se bát, ze strachu pramení všechna negativa. Takže budu se na malou chvíli třást, ale jakmile si dodám odvahu, tak bude vše v pohodě. Už teď se těším.

Jaký máš názor na adopci dětí stejnopohlavními páry a proč?

Kolem toho se nadělá, ale naši politici raději nechají děti hladovět. Líbilo se mi, když náš prezident při návštěvě Plzeňského kraje řekl „Homosexuálové mají stejná práva jako ostatní.“ Na castingu jsem taktéž řekl, že to nějak nejde vidět!

Proč jsou registrovaná partnerství, když můžeme mít normální manželství? Spousta homosexuálních párů vychovává děti. Mnohdy to bývají děti jednoho z partnerů a málokdy to jsou děti, které porodila náhradní matka. Proč tedy nesmíme adoptovat děti? Jak říkají ostatní kluci, děti potřebují cítit lásku, nebo cit dospělého. V dětských domovech se ta vychovatelka (teta) stará o několik dětí najednou.

Já se omlouvám, ale je mi těch dětiček líto. Přeji si, aby každý z nich poznal svého, náhradního rodiče a byl tak šťastný. Nedokážu si představit, že bych takto někde vyrůstal. Ty děti za to nemohou a politici o nich rozhodují jako by jim patřili. Jednou jsem byl svědkem toho, jak sociální pracovnice řekla matce „Nevím o, co se vám jedná! Ty děti stejně patří státu!“. Mě tohle říct, tak jí vyškrábu oči.

Paní za přepážkou asi tehdy hodně přepískla a daná maminka jí pohotově odpověděla „Stát se o ně stará? Dává jim najíst a kupuje nové oblečení?“. Já jsem z neúplné rodiny. Jsme tři bratři a vychovávala nás jen matka. Líbila se mi odpověď té maminky a toužil jsem pomáhat takovým lidem a dětem.

Řekni čtenářům třemi větami, proč by právě tebe měli volit v hlasování Gayman Internetu 2016?

Tahle otázka je omezující, ale nemohu vám zajistit světový mír ani poklidnou šťastnou budoucnost. Mohu vám slíbit spousty knih, příběhů a pohádek s homosexuální tematikou, protože každý má právo na šťastný konec, pokud konec není šťastný, tak dozajista to není konec. Přeji vám tedy radost a štěstí a těším se na komunikaci s každým jedincem, abych mu mohl poděkovat za hlas. Děkuji Vám všem.

Tomuto finalistovi můžete dát svůj hlas v rámci hlasování GAYMAN Internetu 2016 a také na Facebooku.

Matěj: Bojím se přehlídky ve spodním prádle

František: Chci být „gay gayů“

Titulní foto: Michaela Srostlíková & Gold In GLBT Agency, o.s., zdroj: TZ

Onload

6 názorů ke článku

17. 04. 2016 v 21:06Off-line Sexujdokudmuzes  (25/179/69)
Who cares?
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 04. 2016 v 00:40Off-line TYPICO  (36/130/150)
Zrzci, to je moje o_O
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 04. 2016 v 21:06Off-line Typek21  (29/170/66)
docela fešák O:-)
01. 05. 2016 v 17:39Off-line Macin1  (58/176/95)
Fakt moc hezký kluk . Zrzci a hezcí zrzci jsou velmi přitažliví . Ale je jich dnes jako šafránu .
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 05. 2016 v 14:54Off-line Sid_6  (36/182/66)
Nejenom že je hezkej, ale taky mluví docela rozumě.
12. 01. 2017 v 12:47Off-line Vasek50  (60/170/76)
ahoj moc hesky kluk este jsem nebyl znekym kdo ma zrzave vlasy rad bych takoveho rad poznal vi tu nekdo onecem dik ?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload