Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Zažili jste někdy ten pocit, že o vás už ten druhý nejeví zájem?

Najdete si partnera, se kterým se budete cítit šťastný a budete věřit, že je to ten pravý. Uteče nějaký čas a už to nebude tak, jako dřív. Ano, říká se, že zamilovanost, ta co byla na začátku, časem vyprchá, ale člověk přeci miluje a pokud mu vztah za to stojí, snaží se bojovat a dělat vše proto, aby si vztah udržel. Nejhorší ovšem je když se váš partner začne věnovat více práci než vašemu společnému soužití. Pak nastává tvrdý boj.

Možná si řeknete, že přišly těžké časy, vše nemůže být pořád krásné. V každém vztahu se musí někdy mraky zatáhnout, nemůže být přeci pořád jen jasno. Začnete se cítit osamoceni a znechuceni. Vídáte se čím dál méně, netrávíte spolu skoro žádný čas, ale stále doufáte, že se vše zlepší a věříte, že zítra bude zase líp.

Jenže pak do vašeho života vstoupí někdo jiný. Nebude to někdo, koho byste hned milovali, ale bude to někdo, s kým vám bude dobře. Ten druhý vás bude poslouchat, bude se o vás zajímat a bude s vámi rád. Začnete mít opět ten pocit, že o vás někdo zase stojí a zajímáte někoho. Nemusí jít o sex, stačí jen povídání a trávení volného času a vy po nějaké době nevíte kam dál.

Možná berete toho druhého pouze jako kamaráda a k sexu jste se ještě nedostali, ale je možné že se s ním cítíte lépe než se svým partnerem, se kterým jste již pár let.

Má v tomhle případě cenu ukončit vztah a jít za někým jiným, jen protože vás poslouchá a je tu vždy pro vás? Nebo je lepší brát toho druhého pouze jako kamaráda a trávit s ním čas i nadále?

Řekli byste svému partnerovi, že se scházíte s někým jiným nebo byste si to nechali jen pro sebe? Ukončili byste ten kamarádský vztah a čekali zase celé dny na svého partnera sám?

Co když váš partner nepochopí, že se cítíte osamoceni? Jistě jej budete podporovat, když se rozhodne podnikat, ale určitě jste nepočítali s tím, že bude neustále pryč a na váš vztah již nebudete mít čas. Jak byste se rozhodli vy?

Nestalo se to mně, ale může se to stát každému z nás. Jak byste se zachovali vy?

Titulní foto: © Depositphotos.com/Aviavlad3

Autor článku žije realitou, miluje skutečné příběhy a jeho velkým snem je napsání vlastní knihy.
Onload

10 názorů ke článku

20. 04. 2016 v 10:10Off-line Colombo  (103/192/90)
Chci se vyjádřit k úplně poslední větě...jak byste se zachovali vy?... Pokud v té situaci někdo nebyl, nemůže se vyjádřit jak by se zachoval. Mozek napovídá úplně něco jiného v situaci "co by kdyby"... a v situaci, která již nastala.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
20. 04. 2016 v 10:39Off-line THX1188  (40/183/90)
Trochu mi uniká, proč autor píše o tématech ze života, která nemá prožita.

Osobně žiji něco podobného, jen s tím rozdílem, že nesedím doma sám a nečekám jak puťka až muž dorazí domů.

Za další, mám přesně ty kamarády, kteří mě vyslechnou a je mi s nimi dobře. Spát s nimi nemusím, víme o našich rolích.

Takže růžové brýle už dávno ve vztahu ani jeden z nás nemá, ale je mezi námi pouto společného života. Oba víme a věděli jsme, že ta přeslazenost nebude na vždy. Ale neutekli jsme od sebe při prvních nezdarech. Dnes za námi stojí mnoho prožitého, a že na sebe nemáme chuť 5X denně...ale až když prostě je chuť.S tím jsme se naučili žít.
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 04. 2016 v 13:03Off-line Freki  (30/180/75)
Ja som ešte nezažil, že by vôbec niekto javil záujem...
20. 04. 2016 v 14:57Off-line Sonicboom  (61/173/-)
Rudoch kolombo zas povida, co se mu hodi do kramu..hlavne, ze tu rozdava stupidni rady a postrehy napric poradnou.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
20. 04. 2016 v 18:48Off-line Agelic2  (28/187/65)
tak vyjádřím se k tomu tak že to co má člověk z kamarádem nemůže mít z přítelem,ke kamarádovy cítí více důvěry a nemá strach že by dokázal podrazit ale pokud má člověk kluka i kamaráda tak ke svému partnerovy nebude mít 100% mít jistotu že spolu budou navždy a proto je lepší mít kamaráda kterému může věřit a bít sním když ten koho milujete nemá tolik času! Jde tu jen o důvěru jestli ten nebo ten bude věrný, odolat pokušení je jedna věc a bít zamilovaný druhá,proto vím že lásce vždy vládne věrnost a vše co do toho patří a kamarád zůstane jen kamarádem.
20. 04. 2016 v 21:43Off-line Martas66  (29/177/64)
Ne!!! Protože jeho jediný zájem byl vždy jen sex nic víc nikoho nikdy nezajímalo smutný kam až to tu došlo.......(jsou výjimky ale jak jsem řek jsou to výjimky)
22. 04. 2016 v 14:51Off-line MacikL123  (23/179/80)
ano a nie len raz :(
25. 04. 2016 v 20:39Off-line Luck1  (35/182/80)
Každý to má jinak, ale pokud už není intimita, nemá cenu zůstávat a asi je lepší hledat jinde. Bývalý kamarádem zůstat může.
25. 04. 2016 v 23:27Off-line David.danik  (103/-/-)
Samozřejmě se to dá poznat pokud chcete to vidět a vnímat tak to poznáte =)
20. 04. 2018 v 20:27Off-line Betonica  (39/191/93)
OMG. Tohle je tak ze seste tridy z nejake recitacni souteze. Tkliva pisen o nicem. Kazdej prece vi, ze zamilovanost je nemoc. Doslova nemoc. S laskou nema nic spolecnyho, ganz nic. Zamilovanost jsou splaseny hormony, ktery cloveka zenou kamsi, kde ani nevi, ze se muze ocitnout. A kdyz tohle polevi, cloveku povoli adrenalin a dalsi lahudky v krvi, tak bud prijde hlubsi cit (nemusi to byt nutne laska), nebo neprijde. A ani jedno neni spatne, je to tak od vzdycky. Zadna tragedie. A nekdo treti? Pokud vztah stoji za neco, nema zadnej treti sanci. Na co taky poustet do prima veci pro dva nekoho dalsiho, ze.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload