Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Finálový večer Gayman 2016 bude moderovat oblíbený gay moderátor Luboš Procházka

Finalisté národní soutěže Gayman Česko Slovenska, která má letos již 15. výročí, se již za pár dní rozjedou na 4denní soustředění do Libereckého kraje, přesněji do Jizerských hor, kde je čeká krom nácviků choreografie na finálový večer, také bohatý doprovodný program.

Soustředění proběhne od 2.-5. 6. 2016 v nádherném prostředí Jizerských hor. Na finalisty čeká návštěva Muzea skla v Jablonci nad Nisou, kde navštíví také Šenýr Bijoux, společnost, která pro vítěze již třetí rok zhotovuje korunu. Finalisté navštíví také bobovou dráhu v Janově nad Nisou, protrženou přehradu v Destné, Ještěd či Liberecký club Pink Bunny.

Finálový večer

Krom zábavy však budou pilně pracovat na choreografii na finálový večer, který se uskuteční 10. září pod taktovkou gay moderátora rádia Frekvence 1 Luboše Procházky a travesti umělkyně Nadja Mini.

Gay svatba: Matěj Smlsal a Luboš Procházka v autentickém videu osudového dne

Novináři Luboš Procházka a Matěj Smlsal vstoupili do registrovaného partnerství

9 finalistů, kteří se letos utkají o titul Gayman 2016, přijede na jejich soustředění podpořit také Gayman 2012 Marek Zlý, Gayman 2014 Daniel Fröhlich, či stále úřadující Gayman 2015 Marek Gajdoš.

Rozhodně je čeká kus práce a dlouhé cesty, jelikož letos mají finalisté soustředění hned dvě. Druhé bude jednodenní a bude se konat v pražském volnočasovém areálu, kde si finalisté vyzkouší například jízdu na motorových člunech či společně poobědvají.

Soutěž Gayman tak vstupuje do své závěrečné fáze plné příprav na slavnostní finále, kterého se mimo jiné zúčastní také zahraniční hosté z Jihoafrické Republiky, Saúdské Arábie, či Slovenska.

Hlasování Gayman Internetu 2016

Již teď však probíhá hlasování o titul Gayman Internetu 2016, kde můžete hlasovat pro svého favorita.

Hlasujte pro Gaymana Internetu 2016 a nominujte osobnosti na cenu Duhový Anděl

Matěj: Bojím se přehlídky ve spodním prádle

František: Chci být „gay gayů“

Pepa: Pocházím z malé vesničky o 122 obyvatelích

Ostravský kadeřník Jakub: V Ostravě jsou pěkní kluci!

Adam: Nechápu, proč nejsou povoleny adopce dětí homosexuálními páry

Jaromír: Jeden z nejstarších finalistů se utká o titul Gayman 2016

Michal: Natáčení porna? Určitě ne!

Titulní foto: 

Onload

4 názory ke článku

06. 05. 2016 v 17:26Off-line Vilem  (29/197/82)
To je děs, všichni ty kluci jsou absolutne nesympatičtí.
09. 05. 2016 v 11:59Off-line Maja1105  (44/188/70)
Jak hluboko možno klesnout po vyhazovu z bytu, že? Jak je krásně vidět, že tě sere, že poprvé na soustředko nejedeš. Jinak pozdravuje Vlasta, Luboš, i bytná z Budějic...:) Pár tisíc je hold pár tisíc.....
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
18. 05. 2016 v 06:29Off-line Maja1105  (44/188/70)
Ty seš úsměvný.... Hned jak ti znova narostl hřebínek, kopeš do všeho co tě neposlouchá na slovo! Přijdeš s holou p***lí, s ničím na sebe, a bez peněz. Člověk ti podá pomocnou ruku, a hned jak se oklepeš, jsou všichni zlí. Takže Milane, je mi z tebe zle! Své o tom ví několik lidí z Prahy. Jak o tobě tak o tvém "opět milované" manželovi. Dlužíte sami kam se podíváte. Ohledně práce bych u tebe raději mlčel. Dlouho ji mít asi nebudeš.....
20. 05. 2016 v 07:08Off-line Maja1105  (44/188/70)
Za a) vratky už nechodí cca 3/4 roku. Za b) pracuji a konečně v klidu, neb se nemusím obávat toho co mne čeká doma. c) byt je prolezlej srkz na skrz a o tom, že tu i pár věcí není raději psát nebudu, nestojíte mi za to. A dluhy: Vlasta, Luboš, Budějky, Pavel, druhý Pavel..... pokud se nepletu i nějaké ty banky a barák.... Vraťte klíče... A do bytu ses stěhoval ze Semil a Koštálova, ne ze Žižkova! Za žižkova Vás vyrazil za nezaplacený nájem.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload