Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Adam: Jsem obyčejný kluk, který si na nic nehraje

Adam Dominik Wolf je nejstarším finalistou letošního ročníku. Je mu 41 let a je z Bezna. I přes vyšší věk se do finále probojoval a hlásá, že věk je jen číslo.

Adame, jsi nejstarším finalistou letošního ročníku. Myslíš, že ti to pomůže či ublíží?

Ano vím, že jsem nejstarším finalistou soutěže Gayman  letošního ročníku. Myslím si, že mi to nijak nepomůže ani neublíží, ba naopak. Myslím si, že poznám nové tváře a seznámím se s novými lidmi. Rád bych poznal nové lidičky, kteří jsou sami sebou a rád bych, aby věděli, že sice jsem nejstarším soutěžícím a budu to mít těžké prosadit se mezi mladýma, ale zkusím pro to udělat maximum, abych uspěl, a tím si splnil některé sny jako je focení fotek nebo udělat něco i pro ty druhé.

Co tě vlastně vedlo k tomu, že jsi šel právě do soutěže Gayman?

Do této soutěže jsem šel s tím, že věk je jen číslo, nic jiného, a dodat lidem odvahu jít do této soutěže. A udělat něco pro sebe i pro ty druhé, protože jsem kluk, který má soutěžního ducha malého chlapce, který je sám sebou a na nic si nehraje. Každý má volbu něco udělat i pro ty druhé a proto jsem šel s tím do této soutěže.

Foto: Michaela Srostlíková & Gold In GLBT Agency

Používáš netradičně dvě jména. Proč?

Ano, mám dvě křestní jména a ze zákona je používám. Mám je v občanském průkazu i rodném listě. Vždy jsem se chtěl jmenovat dvěma křestními jmény, protože rodiče pocházejí z ciziny, kde se používají třeba dvě i tři jména. Je to po naších předcích. Takže když mne někdo oslovuje jedním nebo druhým jménem, tak na to slyším a sami si mohou vybrat, které se jim líbí více.

Na castingu jsi prozradil, že chceš ve volné disciplíně zaujmout malováním či aikidem. Jak dlouho se těmto zájmům věnuješ?

Aikidu se věnuji ve volném čase. Věnuji se mu několik let, ale ne jen aikidu, věnuji se mnoha dalším sportům, které jsem dělal, když sem byl malý kluk. Několik let jsem běhal závodně atletiku, která mi dala hodně, a také jsem se naučil to, že tam záleží na jedinci. Když prostě udělám chybu, tak za ní zaplatím. Rád jinak jezdím na kole, plavu a těch koníčku je mnoho, ale zase tolik času nemám, protože ještě studuji dálkově druhým rokem management.

Jaký je tvůj typ chlapa na ideálního partnera, a jsi nyní single či máš partnera?

Můj typ ideálního muže není, jen by měl být sám sebou, který si na nic nehraje. Měl by být pro každou srandu i zábavu, aby se dokázal od všeho odpoutat a uvolnit a kdykoliv si kamkoliv společně vyrazit. Aby měl určitě vlastnosti, které ho upřednostňují, jelikož nikdo není dokonalý. Jako dokonalý chlap prostě neexistuje. Prošel jsem několika etapami života a tím poznal i několik kluků, ale vždy to skončilo katastrofou a životní krizí a spadnul tzv. na hubu. Ale pak se jednoho dne stalo to, že sem si psal s človíčkem, který měl za mnou přijet, abychom se poznali, a od té doby jsme spolu. Už je to dlouhá doba. Živě si pamatuji náš první den našeho setkání a mohu napsat, že slovo dalo slovo a vyšlo to. Ani nevím, jak se mnou může tak dlouho vydržet, ale miluji ho hrozně moc .    

Na Facebooku se občas prezentuješ dosti zvláštně. Spíše jako „Zajda sluníčko“. Je to tvá image v rámci soutěže, nebo se takhle prezentuješ a chováš normálně?

Na Facebooku se prezentuji jako „Vlček“, protože je to odvozené od mého příjmení. Určitě si rádi všichni hrajeme a tím myslím, že v nás je kus dítěte. Jsem jen obyčejný kluk, který si na nic nehraje a je sám sebou. Nemám žádnou image. Chovám se i tak v běžném životě a prezentuji se normálně, prostě co mám na srdci, tak i na jazyku. Říkám vše otevřeně, i když se to mnoha lidem nelíbí, tak přesto vím, že nedokážu být podrazák.

Za pár týdnů vás čeká soustředění, za pár měsíců finále. Na co se nejvíce těšíš?

Moc se těším na kluky, protože si myslím, že jsme dobrá parta. Také se těším na to, jak budeme spolu trávit čas a tím se poznávat navzájem. I když to budou jen čtyři dny a tři noci ale přesto vím, že tvoříme jedinečnou partu kluků, kteří jsou každý jiný. Těším se i na zábavu, která nás čeká, protože tato soutěž je zábava, nic jiného, a každý z nás tvoří jeden střípek této soutěže.

A do finále je to ještě daleko. Až za pár měsíců se rozhodne, který z nás bude ten nej a tím se rozhodne vše.

Čekají vás čtyři disciplíny. Které se bojíš nejvíce a proč?

Nebojím se žádné disciplíny, protože je to pro mě výzva, ukázat co ve mně je. A tím myslím na svůj věk, že nejsem tak starý a nepatřím ještě do starého železa (smích).

Jaký máš názor na adopci dětí stejnopohlavními páry a proč?

Můj názor na adopci je kladný. Myslím si, že tu šanci by měli mít všichni. Jsou tady děti, které by chtěly rodiče, aby měly rodinu a tím byly vychovávaní doma a ne po různých dětských domovech nebo po ústavech. Každý z páru stejného pohlaví by měl mít šanci dokázat co v nich je a tak dát lásku a vše co patří do rodičovské péče o dítě.

Řekni čtenářům třemi větami, proč by právě tebe měli volit v hlasování Gayman Internetu 2016?

Ať čtenáři zvolí kohokoliv z nás, devíti finalistů, kteří se ucházejí o post Gaymana 2016, tak jsme pro to udělali, co jsme mohli. Já mohu čtenářům nabídnout jen to, že jsem obyčejný kluk, chlap, který si na nic nehraje a je sám sebou. Vždy mi záleželo víc na těch druhých, než sám na sobě. Prostě jen obyčejný kluk.

Tomuto finalistovi můžete dát svůj hlas v rámci hlasování GAYMAN Internetu 2016 a také na Facebooku.

Matěj: Bojím se přehlídky ve spodním prádle

František: Chci být „gay gayů“

Pepa: Pocházím z malé vesničky o 122 obyvatelích

Ostravský kadeřník Jakub: V Ostravě jsou pěkní kluci!

Adam: Nechápu, proč nejsou povoleny adopce dětí homosexuálními páry

Jaromír: Jeden z nejstarších finalistů se utká o titul Gayman 2016

Michal: Natáčení porna? Určitě ne!

Lukáš: Jsem mladej, roztomilej a cool!

Titulní foto: Michaela Srostlíková & Gold In GLBT Agency, o.s., zdroj: TZ

Onload

1 názor ke článku

18. 05. 2016 v 01:23Off-line Vlce.kluk  (49/183/84)
Ahoj všem, rád bych napsal tady jednomu nebo více klukům že to není uniforma ale společenský oblek. A ty jak nazýváš bláboly, že jsem měl připravený tak to není pravda bohužel je to vše živě napsané jak to je. To tady píši konkrétně tomu člověku s nickem dsiv, kterému 18 a ještě je malé dítě a o životě ví houbeles.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload