Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Mandrage mají další hit: V novém klipu předvedou, že neumějí tančit jako Travolta

Populární kapela Mandrage vykopává před letní festivalovou sezónou nový videoklip k písničce „Travolta“ z aktuálního alba „Potmě jsou všechny kočky černý“. Působivý sestřih záběrů, které zaznamenal Tomáš Kasal se Zbyňkem Surovcem na šestnácti vyprodaných zastávkách jarního „Všechny kočky Tour“, nabízí atraktivní pohled do soukromí kapely. A navíc může fanoušky nalákat i na připravované podzimní pokračování turné po dalších sedmnácti českých městech.

Foto: Michaela Heřmanová, Universal Music Czech Republic 

Režisér Tomáš Kasal už kapele v minulosti jeden koncertní klip režíroval. Natočit druhý pro něj byla velká výzva. „Samozřejmě jsem se snažil jít jinou cestou. Zaměřil jsem se více na to, co se dělo za oponou. Kapele tento koncept sedí perfektně, přeci jsou to dorostenci z punk-rocku a po dvou umírněnějších hitech si můžou dovolit ukázat i trošku drsnější tvář. A navíc se domnívám, že jejich show se u nás jen tak někdo nevyrovná. Byla to skvělá podívaná a věřím, že se mi ji povedlo přenést i do videa,“ říká Tomáš Kasal.

Zajímavostí je i to, že Travolta odkazuje na starší kapelovou píseň Tanči dokud můžeš, kde sice Mandrage vybízejí k tanci, ale přiznávají, že tančit vůbec neumějí. „Přišlo nám fajn navázat nejen textem, ale i klipem, který se opět natáčel přímo na turné. Kameramanům jsme dovolili zaznamenávat úplně všechno. Sice jsme se po závěrečném střihu trochu ošívali, zda tam nechat i divočejší momenty z pokoncertních mejdanů, ale nakonec tam zůstaly,“ říká klávesista kapely František Bořík.

Foto: Jaroslav Noska, Universal Music Czech Republic 

Foto: Zbyněk Surovec, Universal Music Czech Republic 

Skladba Travolta je po Broucích, Jaguárovi na krku a Ona se smála už čtvrtým singlem z desky Potmě jsou všechny kočky černý. Na koncertě mívá vždy obrovský ohlas. I z tohoto důvodu si ji muzikanti vybrali pro rádia. „Travolta pro nás symbolizuje tanec, který všichni milujeme, ale na druhou stranu ho nikdo z nás nijak zvlášť neovládá. A o tom je vlastně celý text,“ přiznává na adresu singlové novinky její autor Pepa Bolan. „Téma nás lákalo a dobře se nám hodilo i ke konceptu celé stříbrné desky. A jak jsme na tom s tanečními kreacemi doopravdy? Můžete se přesvědčit v novém klipu," dodává s úsměvem.

Mandrage: Buďte vtaženi do tajemného videoklipu Siluety

Kluci z Mandrage vydali apokalyptický klip Na dlani

Titulní foto: Tomáš Feurstein, Universal Music Czech Republic 

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload