Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Oblíbený slovenský zpěvák Adam Ďurica posílá do světa nový singl Spolu

Rok po vydání platinového alba Mandolína přichází charismatický písničkář a autor hitů „Neľutujem“ a „Mandolína“ s novou energickou skladbou s názvem „Spolu“. První ochutnávku ze stejnojmenného alba, jež by mělo vyjít ještě letos na podzim, doplňuje stejně svěží a pozitivní videoklip.

„Čo nedokážeš sám, to dokážeme spolu. Život nám nasadí tú najlepšiu školu,“ zpívá Adam ve svém novém singlu, jehož text napsal Vlado Krausz. Za finální podobou písně stojí Peter „Ďuďo“ Dudák, producent a zpěvák skupiny Hex.

Pozitivní energií nabitý singl výborně doplňuje videoklip, za nímž stojí respektovaný režisér Ondřej Urbanec, který je sám hudebník a zakládající člen skupiny 100°C. Ondřejův talent pro detail, obraz a atmosféru v minulosti využila zpěvačka Debbi, kapely Support Lesbiens, Tata Bojs, Nebe, Mirai, Rytmus a další.

 „Mým záměrem a přáním bylo vytvořit videoklip plný slunce a pozitivní energie. Jak už to ale bývá, tak nám neustále pršelo,“ vzpomíná usměvavý písničkář. „Museli jsme tedy pořádně zabrat, když na chvilku déšť ustal a kulisy jsme kvůli silným přeháňkám vybalovali a aranžovali třikrát. Ale nakonec se počasí umoudřilo a na závěr nechyběla ani párty v bazénu.“

Titulní foto: Branislav Šimončík, Universal Music, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload