Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vědecké výzkumy se shodují: Dvě maminky nebo dva tatínkové nejsou horšími rodiči

Výzkumy duhových rodin se dělají již od 80. let 20. století. Stovky případů prokazují, jak obyčejnými a dobrými rodiči páry stejného pohlaví jsou. Těch několik výzkumů, které hovoří o něčem jiném (vždy a ve všem se najdou odlišné názory), pracuje nejen s prokazatelně nevědeckou metodologií výzkumu, což bylo ve vědeckých kruzích ostře kritizováno, ale především „nezkoumají“ stejnopohlavní rodiny.  Mimo to jsou financovány z konzervativních křesťanských kruhů.

V České republice v tuto chvíli vyrůstá přes 1 000 dětí v domácnostech se dvěma maminkami nebo dvěma tatínky, a lze se domnívat, že jich bude stále přibývat. Spolek PROUD a projekt Stejná Rodina zastupují zájmy těchto rodin. Jsou to rodiny jako jakékoliv jiné. Až na to, že jednoho z rodičů, který dítě vychovává, zákon neuznává, a že těmto dětem Pavlína Nytrová vzkazuje, že jejich rodiče jsou opilci a pedofilové. Jak by se cítila Pavlína Nytrová, kdyby jejím dětem někdo říkal to samé?

Proti výrokům paní Nytrové se ohradilo mnoho politiků a političek napříč politickým spektrem. Děkujeme zejména panu premiérovi Bohuslavu Sobotkovi (ČSSD), ministrovi financí Andreji Babišovi (ANO), předsedovi poslanecké sněmovny Janu Hamáčkovi, předsedovi poslaneckého klubu ČSSD Romanu Sklenákovi a poslancům Jiřímu Zlatuškovi (ANO), Petrovi Gazdíkovi (TOP 09), Františkovi Adámkovi (ČSSD) nebo poslankyni Zuzce Bebarové Rujbrové (KSČM), a zejména jedné z předkladatelek předmětné novely Radce Maxové (ANO).

Paní Nytrová rozhodně nemluví za všechny křesťany na severní Moravě. Mě jako Ostravana, křesťana a gaye její lži urážejí,“ říká Radek Šoustal.

Přiosvojení je povoleno v téměř všech zemích západní Evropy, Severní a Jižní Ameriky, v Jihoafrické republice, některých částech Austrálie a na Novém Zélandu. Celkem ve více než 30 zemích světa. Zkušenosti z těchto zemí potvrzují a jsou základem pozitivních názorů odborníků.

Zeptejme se duhových rodin, jak se jim žije v Česku, zeptejme se odborníků a odbornic, co na to říkají. Neodpírejme dětem stabilní rodinné prostředí jen kvůli několika nepodloženým pomluvám!

Andrej Babiš: Vloni jsem byl na klučičí svatbě a mezi gayi mám spoustu přátel

Poslankyně Nytrová, která urazila homosexuály, už v příštích volbách nebude kandidovat

Rozhovor Nytrové pro Reflex: Názor na gaye si vytvořila z komentářů na serveru Novinky.cz

Titulní foto: Michal Snížek a David Vaníček, stejnarodina.czproudem.cz, zdroj: TZ

Onload

7 názorů ke článku

19. 07. 2016 v 19:34Off-line Tibiis  (23/-/-)
D***lní články typu "10 rad pro pořádný výstřik" sem nedávejte jste horší než Televizní noviny -_-
19. 07. 2016 v 22:00Off-line Eucleid  (31/183/65)
Otázkou zůstává, jak se k dítěti ve škole budou chovat potomci homofobních rodičů :)
28. 09. 2016 v 11:54Off-line Iberit  (43/186/100)
Nytrová je d***lní kráva co nerozezná homosexualitu mezi dospělými od pedofilie. Měly by zažádat o zbavení svéprávnosti,aby nebyla odpovědná za hovadiny co tu mele pokud je ještě kapku soudná.Pro dokreslení situace ať mi ta d***lní kráva Nytrová ukáže toho policajta,který bude řešit udání na homosexualitu mezi dospělými typu soused či kolega je gay.
28. 09. 2016 v 11:56Off-line Iberit  (43/186/100)
Ostatně homosexualita mezi dospělými není trestná od roku 1961,ale to ještě ta Nytrová ani nesrala do plen,protože je narozená v roce 1968.
04. 07. 2023 v 03:17On-line HledamMladyPero  (58/184/70)
Hm, to se uvidí za 30-50 let, nejsou horšími rodiči,a le dítěti chybí mužský/ženský vzor. Takaže zábava buzen, co ci hrajou na rodiče na úkor dětí.
04. 07. 2023 v 03:19On-line HledamMladyPero  (58/184/70)
Ty slizký buzny ty děti nešukaj, rozmazlujou je nebo sou prostě vzorný rodiče, krátkodobě to vypadá OK, ale ty děti budou nešťastný.
04. 07. 2023 v 04:29On-line HledamMladyPero  (58/184/70)
"Neodpírejme dětem stabilní rodinné prostředí jen kvůli několika nepodloženým pomluvám!" to je síla d***lity, to bzuny nechápete, že si můžete udělat dítě normálně se ženskou? zdravi Šimon Fornánek
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload