Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Hledáte kluka na vztah? 7 rad, kterým byste neměli věřit

Co se týče problémů ve vztahu, vždy se najde někdo, kdo vám s nimi ochotně pomůže a poradí. Některým radám, které můžeme slyšet poměrně často, je ale lepší nevěřit. Které to jsou?

1. V moři je spousta dalších ryb

Krásná anglická věta „There are plenty of fish in the sea“ nemá v češtině přesný ekvivalent, ale všichni víme, o co jde. Bohužel, počet ryb je v případě LGBT komunity omezený – zvlášť, pokud žijete v menším městě. Samozřejmě byste se neměli spokojit se vztahem s někým, kdo pro vás není vhodný. Zároveň byste ale neměli skončit vztah s někým jenom proto, že jste si jistí, že na vás čeká někdo další a lepší, protože ačkoliv jsem nikdy nebyl rybařit, tak vím, že je celkem těžké chytit i jednu rybu.

2. Nemůžeš se seznámit přes gay seznamku

Ačkoliv je přes gay seznamku jednodušší najít sex, opravdu zde můžete najít i něco vážnějšího. Kdysi byly seznamky pro gaye nepostradatelné, protože není až tak jednoduché seznámit se v běžném životě. V dnešní době ale seznamky využívají zcela běžně i heterosexuálové.

3. Toho pravého najdeš až ve chvíli, kdy přestaneš hledat

Sice není rozumné udělat z hledání partnera svůj jediný životní cíl, ale svého partnera rozhodně nenajdete ve chvíli, kdy si zrušíte gay seznamky a přestanete chodit do společnosti. Pokud chcete najít vztah, tak choďte na rande, choďte se bavit s přáteli a nestresujte se tím, zda takto najdete vysněného kluka.

4. Vztahy znamenají spoustu práce

Do vztahu je samozřejmě potřeba něco investovat, ale nemělo by se jednat o nějakou extrémně namáhavou práci. Většinu času ve vztahu byste se měli cítit šťastní. Pokud je pro vás partner neustálou přítěží, možná byste se měli zamyslet nad tím, zda stojí takový vztah udržovat.

5. Není potřeba dávat tomu nálepku

Samozřejmě nemusíte lidem říkat, zda spolu chodíte nebo spíte, anebo zda jste něco mezi tím. Ale vy dva byste to vědět měli. Můžete se vídat s jinými lidmi? A spát s nimi? Občas je vztah „bez nálepky“ jen důsledkem špatné komunikace a jeden z vás se může cítit ublíženě, až zjistí, že to s ním ten druhý vidí jinak.

6. Vztah musí být monogamní, a pokud se nechcete vzít, tak to nemá smysl

Nedělejte si hlavu s tím, co si o vašem vztahu pomyslí ostatní – pokud vám oběma monogamie nevyhovuje, nemusíte nikomu vysvětlovat, proč hledáte trojky nebo si občas užijete někde jinde.

7. Nehrajte nedobytného

Pokud je vám více než dvacet, tak byste si neměli hrát na nedobytného nebo nedostupného. Je v pořádku, pokud nemáte zájem a normálně to napíšete. Ale záměrně si s někým pohrávat jen kvůli jeho pozornosti je trapné. Lidé se chtějí cítit chtění, a pokud jim to nedopřejete, půjdou hledat dál. Jen ti, co si nejsou jistí sami sebou, se do podobných her budou chtít zapojit.

10 případů, kdy vám nevěra může pomoci zachránit vztah

5 návyků, které spolehlivě zničí vztah

První rande: 10 pravidel, kterými by se měl řídit každý gay

Titulní foto: © Depositphotos.com/luanateutzi

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

6 názorů ke článku

15. 08. 2016 v 22:03Off-line Colombo  (103/192/90)
No že by tohle bylo "oprávněno" říkat zrovna promiskuitní hovádko Červinka, nevím, nevím...
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
15. 08. 2016 v 22:45Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Přeskočím obvyklou porci Červenkovských sraček rovnou k tomuhle

"7. Nehrajte nedobytného

Pokud je vám více než dvacet, tak byste si neměli hrát na nedobytného nebo nedostupného. Je v pořádku, pokud nemáte zájem a normálně to napíšete. Ale záměrně si s někým pohrávat jen kvůli jeho pozornosti je trapné. Lidé se chtějí cítit chtění, a pokud jim to nedopřejete, půjdou hledat dál. Jen ti, co si nejsou jistí sami sebou, se do podobných her budou chtít zapojit."
Volně přeloženo - buď dalším z těch zoufalých sráčů co hledaj rande snad i pod skříní s kýmkoliv a čímkoliv, ale hlavně aby už měli kluka? :--)
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
16. 08. 2016 v 18:40On-line Richard33  (44/185/80)
7. Ano, každý chce někoho (a zejména do vztahu), kdo dává každýmu kdo přijde, už ojel celou republiku a dává si druhý kolo.... ach!
26. 11. 2016 v 02:32Off-line Dom1  (24/-/-)
tak vy všichni gay ste postížený hledáte jen sex a i přesto že najdete vztah tak se podvadíte gay laska asi není je to gay sex :D je málo kdo pozná fakt lasku
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 04. 2018 v 07:53Off-line Milano17  (52/185/77)
Čus
14. 12. 2021 v 15:20Off-line Agelic2  (28/187/65)
Dnešní gay komunita neví co je opravdová láska co všechno pro to člověk musí obětovat aby opravdu miloval každý kdo má kluka časem hledá někde jinde nebo hledat trojku sexu atd já hledám stály vztah a zatím jsem ho ani na jedné seznamce nenašel protože všichni myslí jenom spodkem ne srdcem nezodpovědnosti a dalších věcí které k tomu patří kdysi se dalo něco najít ale čím novější doba tím je to horší a horší já už na lásku nevěřím a proto jsem sám a pokud někdo lásku chce tak se nesmí dívat na věk na krásu protože krása je v srdci a nejenom na pohled zevnějšek stárne ale srdce nikdy.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload