Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Lady Gaga je doopravdy zpět! Líbí se vám zbrusu nový hit Perfect Illusion z nového alba?

Lady Gaga má už prý téměř hotovo, nic by nemělo bránit vydání nového alba JEŠTĚ letos na podzim. Jako předzvěst kvality, na kterou se můžeme těšit, vydala nový singl Perfect Illusion. Má jednoduchá opakující se slova, jednoduchou hudbu, ale je to docela chytlavé. Po 24 hodinách má na YouTubu pět milionu zhlédnutí, což opět dokazuje, že Lady Gaga má velkou moc.

Třicetiletá Lady Gaga má na kontě čtyři studiová alba, přičemž to poslední Artpop se setkalo pouze s vlažným přijetím. Má tak nyní velkou šanci dokázat, že první alba nebyla pouhá náhoda – již brzy se dozvíme, jestli tomu tak opravdu bude.

Líbí se vám tento nový singl? Napište nám do komentářů pod článek.

Lady Gaga: Masakr v orlandském gay klubu je útok na lidstvo

Lady Gaga zazářila s americkou hymnou na 50. ročníku Super Bowlu

Titulní foto: youtube.com

Onload

6 názorů ke článku

11. 09. 2016 v 08:51Off-line Mark420  (25/177/61)
CO JSME OČEKÁVALI
Všichni čekali obrovský smash hit. Něco jako bylo Bad Romance či Poker Face. Všichni chtěli hit, mega komerční písničku, která ji hodí zpět na vrchol.

PROČ JSME SE TOHO NEDOČKALI
Tyto hity už jsou 7 let staré. Každý jde s dobou. I když existují například kapely, které hrají pořád to samé, ale jak to s nimi v řádu několika let jet? Jsou naprosto ohrané. Kdyby vydala takovou písničku, budete nadšení, ale uběhne chvilka a nebude hrát nikde v rádiích a vám se taky líbit nebude, protože už je to old school. A hlavně - ať už je to Madonna nebo Jackson, povedlo se jim někdy během těch desítek let, co byli (Madonna je) na scéně, vydat znovu písničku, která by se dala srovnat s jejich prvními a nejlepšími hity? Ne. Tak proč to chcete po Gaga? Nikdy už nebude nic jako Paparazzi nebo Telephone, musí se dát prostor něčemu jinému...

ČEHO JSME SE DOČKALI
... a to se dnes úplně maximálně podařilo. Perfect Illusion je něco nového, co jsem na současné hudební scéně nikdy neslyšel, a to ani v repertoáru samotné Stefani. V singlu najdeme stopy dance tracků z 80's, novodobý poprock, popovou kompozici, bridge u kterého člověk otevírá pusu údivem, že se tam tak nádherně hodí a refrén zpívaný nyní už opravdu dokonalým hlasem Lady Gaga.

RESUMÉ
Vůbec nelituji toho, že Perfect Illusion není stejný jako všechny její staré hity a že to není čistě komerční dílo. Ano, to celé album ARTPOP nebylo taky a obojí se opírá o její vlastní hlavu a kreativitu. Ale stačí se podívat na producenty LG5, na délku jeho přípravy a na to, že teď je na tom Gaga úplně jinak a má v zájmu dělat jiné věci, tak vám musí být jasné, že to co jsme celé ty roky čekání chtěli, se teď začalo dít. S tímto singlem pro mě Lady Gaga opět předběhla dobu a otevřela dveře do sálu, ve kterém na ní čeká trůn, na který usedne s vydáním LG5, a koruna, kterou si nasadí po tom, až tyhle moje myšlenky budou sdílet všichni, co ji v roce 2009 dostali na vrchol.
Souhlasím - 21   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
11. 09. 2016 v 11:38Off-line Zdendyss  (26/-/-)
Mě to neoslovilo, není to nejhorší, ale za mě nic moc :)
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 09. 2016 v 12:56Off-line LittleM.Ondra  (30/180/-)
mně se líbí :)
Souhlasím - 9   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
11. 09. 2016 v 16:53Off-line Valine  (41/-/-)
Po bornthisway a artpopu konečně něco, co zvládnu jako nefanoušek poslouchat... i opakovaně. Zatím vypadá LG5 velmi nadějně.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
17. 09. 2016 v 23:06Off-line Fildasek  (27/174/74)
Podle mě překvapila ... po těch letech... Nejdřív to celý začalo The Fame to byla ona ...tak The Fame Monster , to byla asi nejlepší éra ... pak se to o d Born This Way sypalo dolů...a teď konečně se věnuje pop-rocku a né dnešní komerční sračka popu ... jsem zvědavý na album ... snad překvapí :)
18. 09. 2016 v 15:54Off-line BlackSwan  (26/183/-)
Nejvíc se těším na combo s Florence ! <3
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload