Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trápíte se vzpomínkami na svůj minulý vztah? Slza vydala klip Pouta, který ukazuje to nejhorší na vztazích

Slza přichází zatím se svým „nejsyrovější“ singlem. Po písních Fáze pád a Vstříc nekonečnům Slza představuje emotivní song s názvem „Pouta“. „Píseň Pouta pojednává o ukončeném vztahu, ke kterému se v myšlenkách stále vracíme, a nemůžeme se posunout dál. Jsme spoutáni a žijeme minulostí. To je v klipu znázorněno retrospektivou,“ prozrazuje zpěvák Petr Lexa.

Slza, jež v současné době patří k nejpopulárnějším kapelám v Česku, se od začátku své existence netají tím, že chce dělat věci jinak a často se při své tvorbě inspiruje trendy světové pop music. Za písní Pouta, která nepochybně patří mezi nejsilnější skladby tracklistu, stojí osvědčený tandem Lukáš Bundil/Dalibor Cidlinský Jr., za textem Ondřej Ládek aka Xindl X.

„Již od založení Slzy je pro nás zásadní, aby každá naše písnička byla silná, zároveň aby fungovala i bez velkých aranží, jen s kytarou nebo pianem. Tento přístup je zřejmý právě v písni Pouta, ve které se představujeme v trochu jiné poloze, než posluchači znají, ale která je pro nás zcela přirozená a jdeme v ní k samotné podstatě tvorby Slzy,“ vysvětluje Lukáš Bundil.

Pro natočení videoklipu Slza oslovila respektovaného slovenského režiséra Rolanda Wranika z produkce SorryWeCan, který má za sebou spolupráci s Rytmusem, Kontrafaktem či Darou Rollins. „Po veselém klipu Fáze pád jsme chtěli přijít zase s něčím novým a námět Rolanda nás zaujal hned na začátku, stejně tak vizuální zpracování videoklipu. To je na české poměry opravdu netradiční a velmi působivé,“ říká Lukáš.

Název písně, na kterou vznikal videoklip, jenž nepostrádá intimní atmosféru, byl pro fanoušky do poslední chvíle utajen. Hlavní ženskou roli ztvárnila půvabná finalistka Miss Slovensko – Lucia Uhrinová. Pro Petra Lexu bylo natáčení některých scén až kaskadérským zážitkem. „Při natáčení scény s ohněm jsem musel zachovat vážnou tvář a nedat na sobě znát, že doslova procházím plameny. Měl jsem neustále pocit, že hořím.“

Titulní foto: 

Onload

2 názory ke článku

12. 09. 2016 v 20:59Off-line Vasek698  (25/-/-)
Ono ani není tak nutný psát články pořád. Stačilo by trošku zvednout kvalitu. Pardon ale nekonečný čtení o klipech už mě fakt unavuje.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
15. 09. 2016 v 18:05Off-line Onlip  (61/180/84)
Vím, že odpoutávací období u mě trvá zhruba tři roky. S manželkou se tomu už téměř blížím, jenže nás vážou jiné věci - nedávno jsme bezkonfliktně vdávali dceru, navíc se vypořádává s těžkou nemocí. Ještě o rok delší bude mé oddělování od mého milého, kterého jsem poznal po rozvodu.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload