Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Pražáci pozor: Gay ples Queer Ball 2017 poprvé v Praze!

V Praze se doposud žádný ples určený speciálně pro gaye, lesby, bisexuály, transsexuály a jejich přátele neuskutečnil, proto se organizátoři plesu Queer Ball rozhodli, že nabídnou lidem z Prahy a v podstatě celých Čech možnost si takový ples užít. „Rádi bychom navázali na kvalitu akce v Brně a udělali stejně perfektní akci v Praze,“ říká Marek Christ z organizačního týmu.

V Praze se první ples uskuteční v pátek 17. března 2017 od 19.00 hod v Národním domě na Vinohradech, náměstí Míru 9.

Foto: Jiří Salik Sláma

Vstupenky jsou k dostání on-line

Předprodej vstupenek byl zahájen 6. listopadu a pokračuje na webových stránkách www.queerball.cz. Návštěvníci mají možnost vybírat z míst k sezení v hlavním sále a přísálí, nebo využít možnosti soukromého prostředí s přáteli v lóži či klidnější části budovy v prvním patře. Samozřejmostí jsou vstupenky na stání, které jsou populární hlavně mezi mladšími návštěvníky. Ceny vstupenek začínají na 490 Kč.

„Návštěvníci mají opět možnost podpořit akci zakoupením prémiových vstupenek na nejlepších místech v sále. Součástí ceny těchto vstupenek je rautové občerstvení. Zakoupením těchto vstupenek podpoří návštěvníci organizaci akce,“ přidává s díky Marek Christ.

Queer Ball 2017 v Praze navazuje na předchozí 4 ročníky v Brně, jež navštívilo okolo 2 000 návštěvníků. Ples bude koncipován v podobném duchu a opět jej bude moderovat známá osobnost ze showbusinessu. Jména moderátorů či moderátorek jsou jako vždy tajemstvím a budou organizátory včas zveřejněna.

Foto: Jiří Salik Sláma

Stoprocentně živé vystoupení

Plesové hosty po celý večer budou hudebně provázet hudebníci kapely Kolorez, která si zakládá na stoprocentně živém vystoupení. Plná sestava kapely rozpohybuje návštěvníky rytmy různých žánrů i hudebních improvizací. Pro návštěvníky bude také připraven pestrý doprovodný program, jehož součástí bude soutěž o ceny nebo taneční a umělecké vystoupení. Až do ranních hodin pak zahraje těm nejnáruživějším tanečníkům DJ.

„Už teď se těšíme na všechny návštěvníky, jenž Queer Ball v Praze nebo Brně navštíví, a doufáme, že oba plesy budou stejně pohodové a úspěšné jako ty předchozí. Obzvláště v Praze bychom rádi založili tradici plesů a oživili komunitní život v naší metropoli,“ dodává na závěr Marek Christ.

Praha a Brno: Březen 2017 bude patřit gay plesu Queer Ball

Marek Christ: Život je prostě takový, že je někdo na holky a někdo na kluky

Titulní foto: Jiří Salik Sláma

Onload

1 názor ke článku

05. 12. 2016 v 02:56Off-line Toy  (100/178/70)
Už jsem se děsil že to v Brně pánové zabalili, což by byla velká škoda vzhledem k nadnárodní úspěšnosti akce, která také v Brně navždy zůstane.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload