Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu Pod rouškou noci připomíná gangsterskou herní sérii Mafia

Děj filmu „Pod rouškou noci“ je zasazen do bouřlivých 20. let minulého století, kdy ani Prohibice nezastavila tok kořalky v ilegální síti gangstery provozovaných náleven. Řídí se jediným pravidlem: Když chcete být svobodní, klidně můžete porušovat pravidla – ale musíte mít sílu si vytvořit vlastní.

Kdokoliv s dostatečně velkými ambicemi a silnými nervy má příležitost dostat se k moci a penězům, a Joe Coughlin, syn náčelníka bostonské policie, již dávno hodil za hlavu svou přísnou výchovu a s vidinou zisků přešel na druhou stranu zákona.

Ale i mezi zločinci existují jistá pravidla a Joe to nejposvátnější poruší: podrazí mocného mafiánského bossa, kterému ukradne peníze i jeho milenku. Vášnivý milostný vztah končící tragédií přinutí Joea odejít z Bostonu a na cestě za odplatou, provázenou ambicemi, milostným vztahem a zradou, se vydává vzhůru po žebříčku žhavého rumového podsvětí floridské Tampy.

Držitel Oscara Ben Affleck režíroval a ztvárnil hlavní roli v dramatickém krimi thrilleru Pod rouškou noci, který se dostane do českých kin 27. 1. 2017.

Ben Affleck je také autorem scénáře, který napsal na motivy stejnojmenného úspěšného románu Dennise Lehanea. Dobou a dějem také připomíná herní sérii Mafia.

Titulní foto: Warner Bros. Pictures 

Onload

1 názor ke článku

27. 11. 2016 v 00:40Off-line Igni  (36/192/130)
A herni Mafie I dobou a dejem pripomina Kmotra, kterym se inspiruje :)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload