Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Talentovaný zpěvák Adam Ďurica vydává nový videoklip Dovtedy

Hudebníka Adama Ďuricu lze bezesporu považovat ze jednoho z nejlepších slovenských písničkářů současnosti. Autor megahitů „Neľutujem“ a „Mandolína“ se dvakrát po sobě stal vítězem prestižní ankety OTO (obdoba české TÝTÝ) v kategorii Zpěvák roku a jeho videoklipy dosáhly na Youtube více jak 14 milionů zhlédnutí. Po albu Mandolína, které nasbíralo řadu hudebních ocenění, přichází Adam s novou deskou SPOLU. Aktuální singl a druhá ochutnávka z alba nese název „Dovtedy“ a umocňuje jej výborný videoklip z prostředí Českého Švýcarska.

„Na albu SPOLU jsem pracoval přesně rok a půl od vydání desky Mandolína. Nové album je hudebně i textově vyzrálejší. Vnímám ho jako posun vpřed, ale zároveň nezapomínám na své fanoušky, kteří mají mojí hudbu rádi. Věřím, že jim přinášíme album, které budou rádi poslouchat,“ zaznělo od Adama.

Deska obsahuje 12 nahrávek, jež otextoval uznávaný Vlado Krausz, se kterým Adam spolupracoval již na předešlé desce. Autorem hudby je Adam. Ten jednu píseň věnoval také své mamince. „Píseň Tvoj syn je pro moji mámu. Toto téma jsem na novém albu chtěl obsáhnout a jsem velmi rád, že se to podařilo. Stejně tak jsem jednu píseň věnoval své přítelkyni, ale tentokrát neprozradím, o kterou skladbu se jedná,“ říká s úsměvem Adam.

Singl Dovtedy

Spolu s novým albem přichází také s videoklipem na singl Dovtedy. Klip s podzimní tématikou se natáčel během října v oblasti Národního parku České Švýcarsko. Nejvíce v okolí Tisé, Pravčické brány a Hřenska. „Videoklipem Dovtedy jsme se snažili navodit pohodovou atmosféru. Pokud bych to měl popsat jednou větou, tak je to mužská samota,“ shrnuje Adam.

Titulní foto: Branislav Šimončík/Universal Music 

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload