Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer: Kráska a zvíře. Nová podoba klasické pohádky ze studia Disney!

Přichází filmová pohádka „Kráska a Zvíře“. V dobách, kdy ještě pohádka byla skutečností, žil ve Francii krásný mladý princ, který ale byl pyšný a sobecký. Stará čarodějnice se ho rozhodla potrestat a proměnila ho v hrozné zvíře. Zželelo se jí však mladého života a dala princi ještě šanci na vysvobození: pokud se do něj zamiluje nějaká dívka, stane se opět člověkem.

Uběhlo několik let. Ve vzdálené vesnici žil podivínský vynálezce Maurice, který měl překrásnou dceru – říkali jí Kráska. Myslel si na ni marnivý krasavec Gaston, ale Krásku zajímaly jen knihy. Jednou se vynálezce Maurice vydal na cesty a zabloudil do domu obludného zvířete. Aby se zachránil, musela za zvířetem přijít jeho dcera Kráska.

Jak už to v pohádkách bývá, všechno dobře dopadne. Kráska se do zvířete zamiluje, princi se vrátí jeho původní podoba, napraví se a bude z něj dobrý a spravedlivý král. Kráska a zvíře byla jako vůbec první kreslený film v historii udílení Oscarů nominována na nejlepší film, oceněna byla Oscary za nejlepší píseň a nejlepší hudbu.

Film Kráska a zvíře do českých kin vstoupí 16. 3. 2017.

Titulní foto, zdroj: Falcon

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload