Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 nejčastějších sexuálních problémů a jak je vyřešit

Asi pro vás nebude žádným překvapením, že pro spoustu gayů je sexuální život velmi důležitý. Někdo řeší více, s kolika lidmi ho měl, někdo zase, jak kvalitní je s daným člověkem. Jenže sex může být nudný, stereotypní nebo nemusí být vůbec žádný. V takových případech je snadné mít obavy. V dnešním článku se podíváme na pět problémů spojených se sexem, které není až tak složité vyřešit.

1. Rozdílné chutě

Někdo má chuť na sex hned ráno po probuzení, na někoho přichází nadrženost až k večeru. Stejně tak může mít někdo chuť na to vlítnout několikrát za den, zatímco druhému sex stačí třikrát do týdne. Ačkoliv to může vypadat jako zcela zásadní věc, existuje jednoduché řešení. Najděte si se svým klukem chvilky, kdy na to máte chuť oba. A pokud počkat nedokážete, tak si to udělejte sami a se sexem počkejte, až na to bude mít chuť i ten druhý.

2. Váš kluk už vás tolik nevzrušuje

Je jasné, že z kluka, kterého jste před chvilkou potkali v baru, strháte oblečení, jakmile dojdete k vám domů. Pokud ale s někým chodíte další dobu, tyto tendence postupně ustupují. Důležité je, aby vás alespoň někdy dokázal váš kluk opravdu nažhavit. Opravdovým problémem je situace, kdy se vám partner fyzicky hnusí a už z představy jakéhokoliv sexuálního kontaktu je vám zle.

3. Rozdílné fantazie

Orální sex může být pro jednoho kluka vrcholem blaha, zatímco někoho jiného může nechat zcela chladným. A tak to platí snad o všech sexuálních praktikách. Pokud se vám zdá, že nejste sehraní automaticky, pak je důležité, abyste o tom, co v sexu chcete, dokázali upřímně mluvit.

Foto: © Depositphotos.com/imagesetc

4. Neschopnost dosáhnout erekce

Přílišná únava, stres ve škole nebo práci, požití alkoholu, strach ze zklamání – důvodů, proč vy nebo váš přítel nemůžete dosáhnout erekce, může být mnoho. Oproti heterosexuálním párům máme ale výhodu – zatímco pokud heterosexuál nedosáhne erekce, tak nejspíš žádný sex nebude, ale pokud se nepostaví jednomu z kluků v gay párů, tak se vždycky může aktivní role chopit ten druhý.

5. Neschopnost dosáhnout orgasmu

Zde jsou příčiny podobné jako u neschopnosti dosáhnout erekce, tedy jinak únava, stresová zátěž, alkohol nebo jiné omamné látky, nervozita. Pokud se vám něco takového stává výjimečně, nedělejte si s tím hlavu – někdy se to zkrátka nepodaří. Jestli by však tyto problémy přetrvávaly, neváhejte se obrátit na sexuologa.

Titulní foto: © Depositphotos.com/arkusha

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

7 názorů ke článku

04. 12. 2016 v 08:46Off-line David.danik  (103/-/-)
Souhlas s článkem ne vždycky se sejdete a tak kompromis je cesta když chcete být oba dva spolu a chcete oba dva si vyjít vstříc,tady se jasně pozná jestli máte oba dva o sebe zájem nebo jen jeden z vás a druhý už ne jasně se vybarví kdo nemá zájem JASNĚ
04. 12. 2016 v 08:51Off-line David.danik  (103/-/-)
Jan Červenka je jak Honza Zelenka takový extrovert rychlokvaška ale je to jeho volba a jeho rozhodnutí a život.tečka.Je to na něm co chce a jeho rozhodnutí.tečka.ostatní je spam.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
04. 12. 2016 v 19:30Off-line Colombo  (103/192/90)
Navrhuji Jana Červenku oficiálně jako odborníka na vztahy na tento web.
04. 12. 2016 v 21:26Off-line Agelic2  (28/187/65)
vztahy jsou složité !!! pokud se milují tak sex příde at se mu líbí nebo nelíbí protože pokud myluje tak ho miluje ze vším jak vypadá a jak se chová
02. 01. 2017 v 17:04Off-line Tibiis  (23/-/-)
"Opravdovým problémem je situace, kdy se vám partner fyzicky hnusí a už z představy jakéhokoliv sexuálního kontaktu je vám zle." ... to se mě dotklo, snad nejsem tak hnusnej :((
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 01. 2017 v 03:11Off-line Powlusik  (37/179/69)
tibiis = Neboj, jsi krásný a určitě šikovňák skoro ve všem!
Měříš a vážíš stejně jak já - holt zdravej průměr. Ale rozkrok budeš mít určitě lepší než já, to ti mladší už tak mají.
Dávej na sebe pozor a nepokaz se nám!!! :-) Pac-----Poul
02. 01. 2018 v 02:35Off-line Powlusik  (37/179/69)
No, a ani za rok tu dál nikdo už nic nenapsal...! Ani Červenka!
Cssss?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload