Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Lady Gaga rozbaluje překvapivý dárek v klipu Million Reasons

V návaznosti na nedávný výkon „Million Reasons“ na Victoria Secret Fashion Show, Lady Gaga vydává hudební videoklip právě k této písni. Video ukazuje dokonalou transformaci z energického klipu „Perfect Illusion“ na emocionální klip „Million Reasons“ se sesterskou podporou.

Video začíná záběry na Lady Gagu, jak leží v poušti. Černá SUV s blízkými lidmi přijíždí na její záchranu, aby se mohla připravit na svůj výkon v růžovém kostýmku. Při přípravě v šatně na ni čeká překvapivý dárek, který během klipu rozbaluje. Co se v něm však skrývá, uvidíte v klipu.

Lady Gaga vydala nový klip Perfect Illusion, na který jsme čekali tři roky

Lady Gaga zazářila s americkou hymnou na 50. ročníku Super Bowlu

Titulní foto: youtube.com

Onload

3 názory ke článku

15. 12. 2016 v 22:43Off-line Pepezucoro69  (24/-/-)
Prostě Gaga ❤❤ nejlepší
19. 12. 2016 v 03:44Off-line Mark420  (25/177/61)
1) Gaga se neskloňuje.
2) Než se budete snažit napsat, o čem ten klip je, zkuste si někde najít buď vysvětlení přímo její nebO někoho, kdo se o to alespoň trošku zajímá, než napíšete takový článek, který řekne jen to, že jde o pokračování předešlého klipu, a že tam rozbalí dárek, a který naprosto podryje podstatu celého tohoto videa.
3) Koho by to zajímalo, jisté vysvětlení je zde: "Propojení videoklipů Perfect Illusion a Million Reasons dává smysl. Gaga před nedávnem přiznala, že byla během své kariéry traumatizovaná nedostatkem péče ze strany svého starého managementu. Byla nucena koncertovat, i když trpěla bolestí, což možná prezentuje klip k Perfect Illusion, kde je doslova vržena do davu. Video k Million Reasons potom ukazuje, jak ji její tým – její rodina – znovu zvedá a pomáhá jí při tvorbě nové nahrávky," píše V Magazine.
4) ... Nejde tedy jen o hezký kontrast mezi videi a už vůbec o nějakou přípravu na další výkon, ve videu ukazuje její psychické zhroucení z nedostatku péče jejího předešlého týmu a jak s pomocí týmu nového a hlavně své rodiny se z toho pomalu dostává a je konečně schopna ne jen postavit na nohy, ale stát na nich i šťastná.
5) Až o Gaga budete chtít napsat článek, co bude stát za to a ne jak tenhle či jiné vaše výtvory, stačí říct.
19. 12. 2016 v 23:54Off-line Patrickcaava  (28/164/50)
Gaga je kost :))
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload