Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 tipů, jak odolat nutkání zkontrolovat partnerův počítač nebo mobil

Určitě se shodneme na tom, že každý člověk má právo na své soukromí, ať už vztah nebo ne. Nikdo jiný by nám neměl procházet telefon, tablet, počítač, emaily, profily na seznamkách a další místa, která si přirozeně chráníme hesly.

Když se ve vztahu začne vytrácet důvěra, může být jednoduché podlehnout pokušení a v nestřeženém okamžiku partnerův mobil projít. Občas k tomu můžete mít podezření, ale dá se tak jednat i bez nějakého důvodu. Kdo z vás někdy necítil touhu zjistit, zda svému klukovi může opravdu důvěřovat? V dnešním článku se podíváme na to, jak se takovému nutkání ubránit.

1. Představte si sebe v opačné pozici

Jak byste se cítili, kdybyste zjistili, že vám váš kluk nebo jiný blízký člověk prohrabával osobní věci? No nejspíš byste nezářili štěstím. Jestli máte sklon vašeho partnera takto kontrolovat, můžete to souviset se žárlivostí a touhou po kontrole. Měli byste se zeptat sami sebe, proč partnerovi nevěříte.

2. Nepodléhejte panice

Pokud máte nějaké podezření, že něco není v pořádku a myslíte si, že před vámi váš kluk něco skrývá, odolejte zvědavosti a raději se ho zeptejte na rovinu. Jestliže si celou věc špatně vykládáte, váš kluk vám situaci v klidu vysvětlí. Ovšem pokud zareaguje obranně a impulzivně, měli byste zbystřit. V každém případě byste měli věřit své intuici a najít útěchu v tom, že pravda časem vyjde na povrch.

3. Kontrolujte sami sebe

Měli byste se zeptat sami sebe, zda i vy nemáte v telefonu něco, co by vám váš kluk rozhodně neschválil. Třeba pikantní konverzace se spolužákem nebo kolegou nebo dokonce erotické fotky úplně neznámých lidí.

4. Co když něco najdete?

Pokud se rozhodnete partnerův mobil zkontrolovat, můžete najít něco, co je ve skutečnosti zcela nevinné, avšak díky vytržení z kontextu můžete být znepokojeni a neustále přemýšlet nad tím, zda se partnera zeptat, co to má znamenat, čímž byste samozřejmě prozradili i to, že jste se mu hrabali v konverzacích.

5. Projevujte respekt

Partneři by si rozhodně neměli zakazovat, s kým může a nemůže být ten druhý v kontaktu. Přesně to totiž může vést k tomu, čemu se snažíte vyvarovat. Váš kluk se začne cítit omezován a tím pádem začne mít konverzace s jiným klukem další účel – bude představovat svobodu, která může vést k hádkám, nevěře a dokonce rozchodu.

Titulní foto: © Depositphotos.com/olly18

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

2 názory ke článku

23. 12. 2016 v 12:13Off-line Colombo  (103/192/90)
Pokud někdo svému partnerovi leze do mailů, esemesek a jiné korespondence, je to stejně špatná věc jako ta, kdyby mu partner zahýbal. Je to známka i toho, že vzájemná důvěra je dávno fuč a v tom případě je vztah u konce.
10. 08. 2023 v 07:26Off-line Kvakos  (20/178/60)
Vyježděný koště Červenka by to rád uplatnil v praxi, ale když má každý večer v posteli někoho jinýho....
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload