Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

5 míst, kam byste nikdy neměli jít na první rande

Když jde o seznamování a první schůzky, rozhodně záleží na místě, kam se spolu rozhodnete vyrazit. Jestliže o toho druhého máte opravdu zájem a chcete ho poznat, měli byste vybrat něco, kde k tomu bude vhodné prostředí. Dnes se podíváme na několik míst, které tuto definici v žádném případě nesplňují.

1. Diskotéka

Taneční party, na které toho druhého nejspíš ani neuslyšíte, se nejspíš moc neseznámíte. Je možné, že se opijete, zatančíte si a možná si spolu i užijete, ale to na začátek vztahu ideální není. Vhodnější by bylo se seznámit někde v klidu a pak spolu vymetat kluby pravidelně.

2. Aquapark

Pokud máte na profilu jen slušnější fotky a někdo vás pozve na schůzku do aquaparku, na koupaliště nebo třeba do sauny, je docela možné, že víc než o vás se zajímá o to, jak vypadá vaše tělo, a na základě toho se rozhodl, zda se ještě ozve.

3. Sportovní akce

Jestliže jste oba zapálení do sportu a seznámili jste se v posilovně, pak by mohlo jít o fajn schůzku. Běžně se ale takové rande doporučit nedá. Jednak svého nápadníka asi moc nezaujmete, pokud se před ním zpotíte a zadýcháte, a navíc se během zvedání činek ani moc neseznámíte.

4. Večírek

Skoro se neznáte a pozval vás na večírek se svými přáteli? Raději si pořádně rozmyslete, jestli na to kývnete. Pokud jeho přátele neznáte, budete se v ten večer seznamovat s několika lidmi, čímž přijdete o možnost trávit čas jen s tím druhým a zjišťovat, co vás spojuje. Navíc mu jeho přátelé budou moct okamžitě po skončení večírku říct, co si o vás myslí. Zároveň takové pozvání může signalizovat to, že je váš nápadník nervózní z toho být s někým sám a své přátele využívá jako podporu.

5. Kino

Ačkoliv se může zdát, že rande v kině je úplná klasika, není to ideální místo. Pokud máte na programu ještě něco jiného, pak je to v pořádku, ale pokud se sejdete před kinem a po filmu půjdete každý po svém, moc se o tom druhém nedozvíte. Svou pozornost budete věnovat filmu a o klukovi, který bude sedět vedle vás, zjistíte možná jen to, jak moc hlasitě jí popcorn.

Na druhou stranu, pokud se rozhodnete po filmu zajít ještě na jídlo, drink nebo se jen tak projít, budete mít zajímavé téma k diskuzi.

Kam na rande? 10 nejlepších a originálních tipů!

Sex na prvním rande? 6 tipů, proč určitě ne!

5 skvělých nápadů na rande, které musíte vyzkoušet

První rande: 10 pravidel, kterými by se měl řídit každý gay

17 myšlenek, které vás napadají na prvním rande

Sex na prvním rande? Proč ne!

10 skvělých témat, které využijete nejen na prvním rande

Titulní foto: © Depositphotos.com/olly18

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

5 názorů ke článku

07. 01. 2017 v 14:09Off-line Colombo  (102/192/90)
Takže nejlépe hned domů do pelechu (nebo to tak pan Červenka nemyslel ?).
Souhlasím - 13   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 01. 2017 v 19:19Off-line Igy  (38/173/81)
Ad 4)
Třeba se jen tolikrát spálil, že se po domluvě dotyčný neobjevil, že už nehodlá riskovat a radši kluky zve na akce, kde bude mít i své kamarády. Aby se mohl bavit případně s nimi, místo aby tam byl sám jak zoufalý d***l. Takže ses s tím smiřte, zanadávejte na ostatní slibotechny, které jsou mezi mladými buzničkami tak časté, a vyrazte na párty.
Taky to tak dělám, většinu zvu do klubu na akci s kamarády, na sraz kožeňáků apod. a je k tomu přesně tento důvod - kluk většinou nedorazil.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 01. 2017 v 14:08On-line Richard33  (44/185/80)
Ad 2) A když se mu tělo nebude líbit až na třetím rande, tak už se mi i přesto znova ozve? :D
08. 01. 2017 v 15:50Off-line I8051  (53/184/97)
igy - tak ja bych teda na rande do kozenackyho klubu taky nedorazil :-)
08. 01. 2017 v 16:05Off-line Igy  (38/173/81)
i8015 - mě neoslovují kluci kvůli povídání o počasí, ale o bdsm, a když přejdeme k tomu "tak si něco chceš zkusit?", v cukrárně to zkoušet nebude ;-) Ale samozřejmě jsem to myslel tak, že nedorazili do kavárny, pod ocas, na zastávku, ... Přímo do klubu jsem zval dříve málokoho.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload