Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer: „V sedmnácti“. Romantické drama o dvojici dospívajících kluků

Romantické drama „V sedmnácti“ zachycující dvojici dospívajících kluků, ve kterém se střídá láska s nenávistí, bezradnost s bezstarostností, trýzeň s vášní a nepochopením s porozuměním. Režisérem snímku je  francouzský klasik André Téchiné, který se před více než dvaceti dvaceti lety úspěšně zapsal do podvědomí snímkem Divoké rákosí.  

“V sedmnácti je film neklidný a výbušný stejně jako jeho hrdinové,” říká Aleš Stuchlý, dramaturg festivalu Be2Can, na kterém byl film prvně představen.

V nejsvěžejším snímku své kariéry zachycuje francouzský klasik André Téchiné dvojici sedmnáctiletých kluků, jejichž turbulentní vztah začíná nenávistnými výpady a školní šikanou, ale postupně se vyvíjí v křehké pouto. Navenek hrdinové bojující proti sobě, uvnitř nich pomalu rodí náklonnost.

Detailní, čistě fyzické snímání podpořené agresivním střihem, fantastické vedení herců (mimořádné výkony Kaceyho Motteta Kleina a nováčka Corentina Fily), důvtipná volba sevřít naturalistické osobní drama majestátním pohořím Pyrenejí – to jsou hlavní přednosti snímku, který se odchyluje od tuctových gay romancí, a zároveň nepředstírá, že je mužskou verzí Života Adéle.

Valentýnská premiéra filmu „V sedmnácti“ připravená ve spolupráci s festivalem Mezipatra Approved se uskuteční 14. 2. 2017 od 19.00 v Kině 35. Večer bude zpestřen valentýnským překvapením a hudebním doprovodem. Do českých kin následně vstoupí 16. 2. 2017.

Titulní foto, foto: Film Europe, zdroj: Film Europe

Onload

2 názory ke článku

11. 05. 2021 v 17:32Off-line Frederic  (27/178/70)
Moc krásnej film! a ta francouzština k tomu ;-) a není to žádná růžová sračka.
24. 06. 2021 v 02:42Off-line Tycz  (44/180/72)
A najdeme ten film ještě někdy, a kde??
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload