Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Film „I dva jsou rodina“ vás chytí za srdce. Hraje v něm herec z megafilmu Nedotknutelní

Po filmu Nedotknutelní přichází do českých kin další komedie s Omarem Sy, která má potenciál získat si srdce diváků. Vtipný a nonšalantní Samuel si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře ve filmu „I dva jsou rodina“ (Demain tout commence). Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče.

Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.

Nedotknutelní jako osmý nejlepší film na ČSFD

Komedie s Omarem Sy v hlavní roli chytí za srdce mnoho diváků po celém světě stejně jako Nedotknutelní, ve kterém tento herec zazářil. Dodnes je film Nedotknutelní se svými 91 % hodnocen na ČSFD jako osmý nejlepší film.

Třetí nejlepší francouzský film rok 2016

Režisér filmu Hugo Gélin má na svém kontě cenu Nejlepší debut roku 2013 za film Comme des frères a podílel se také jako scénárista na komedii Zlatá klícka. Ve Francii, kde měl film I dva jsou rodina premiéru v prosinci loňského roku, jej vidělo už přes 3 milióny diváků a stal se doslova miláčkem publika, jde o třetí nejúspěšnější francouzský film roku 2016.

Premiéra filmu I dva jsou rodina vstoupí do českých kin 23. 02. 2017.

Titulní foto, zdroj: Bohemia Motion Pictures

Onload

3 názory ke článku

05. 02. 2017 v 11:53Off-line Maoam  (38/178/70)
Tak to je hodně stupidní film! fakt tomu říkáte "komedie" ? že někdo jen tak zplodí dítě, pak ho matka odhodí na "výchovu" otcovi,co je sám na úrovni polodítěte, a za 8 let se pak na něj přijede matka jen tak podívat? Asi by bylo fajn kdyby se autor tohodle paskvilu zkusil vžít do role toho dítěte, co to musí "díky" těm dvěma rádobydospělým prožívat. Jak na tohle může jít někdo do kina a ještě za to platit za lístek ?
06. 02. 2017 v 08:42Off-line Sweetme  (26/-/-)
Umenie filmu i celého tvorenia príbehov nespočíva v tom, aby boli postavy dokonalé a dej skončil happy-endom. Cieľom mnohých umelcov je poukázať na skutočnosť. Áno, sme ľudia a častokrát nedokonalí a nedospelí aj s 30-tkou na krku.
07. 02. 2017 v 07:10Off-line Maoam  (38/178/70)
Jasně, ale za prvé bych tomu neříkal Komedie, ale Truchlohra, a za druhé myslím źe na světě je dost autorů co jsou schopni napsat skutečnou komedii .A ne to že jedna zoufalkyně z EU si zamrdá se zoufalcem z Afriky,který by rád občanství, a pak řeší co s dítětem. Ale režisér na to asi dostal grant, protože je to film na objednávku...Je spíš k pláči než k smíchu, prostě film o stupidních lidech, pro stupidní lidi.Určitě bude mít velkou sledovanost.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload