Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kapela Mirai v novém klipu posílá vzkaz: „Když nemůžeš, tak přidej“

„Když nemůžeš, tak přidej víc. Zakřič prostě z plných plic, že slovo nejde – neexistuje.“ To je úvod refrénu singlu „Když nemůžeš, tak přidej“. Inspirací kapele Mirai byl nejen nejlepší český olympionik Emil Zátopek, ale také obyčejný příspěvek na Facebooku. Mirai Navrátil, Michal Stulík, Šimon Bílý v praxi předvedou, že slovo nejde vážně neexistuje.

Den plný  výzev, jenž s pomocí kamery autenticky zaznamenali, vás přesvědčí, že tato parta je schopna téměř čehokoliv. A navíc jim v tom sympaticky sekunduje mistr světa a olympijský medailista Ondřej Synek či fotbalový „enfant terrible“ Petr Švancara.

„Inspiroval mě úplně náhodou něčí post na Facebooku, ve kterém se objevil právě proslulý Zátopkův výrok a taky můj kamarád, který často na výmluvy a lenost reagoval větou: Slovo nejde neexistuje. Zkouším se tím nakopnout, páč s tím mám taky problémy“, vysvětluje s úsměvem Mirai Navrátil, frontman kapely.

Den výzev se neobešel bez řady kuriozních situací. Šimon vzpomíná: „Pro mě byla jednoznačně nejhorší tarantule na hlavě. Až po natáčení se mi doneslo, jak je jedovatá a kousnutí bolí jak od sršně.“ Zpěvák Mirai se zase podruhé narodil, když přežil koupání v řece. „Nejsem velký fanda otužování a skočit do ledové vody v mínus osmi, byl pro mě naprostý strop. Zmodraly mi nohy a všechny modřiny mi naběhly. Chvíli jsem myslel, že je po mně,“ popisuje. Michal odhodil stud, potřel se nutelou, a vyběhl na brněnské hlavní nádraží. Když mě začali honit kolemjdoucí, které jsem při svém zběsilém úprku omylem zašpinil (veřejně se omlouvám), připadal jsem si jak Mauglí v civilizaci, vypráví o své výzvě baskytarista.

Úlohu zmrzlináře si vyzkoušel bývalý fotbalista Brna a Slavie Petr Švancara: „Byl to pro mě velmi příjemný zážitek s pohodovýma borcema, klip se mi moc líbí a věřím, že moje herecká kariéra bude pokračovat. Scénář klipu je naprosto originální - super nápad!"

Klip by nemohl vzniknout bez talentovaného režiséra Radima Věžníka, jenž má na svém kontě přes sto videoklipů a úspěch zaznamenal také v zahraničí. Mezi jeho poslední počiny patří Generace O – Společný svět, která se blíží k 3 milionům zhlédnutí. Dále pak např. Eddie Stoilow či Charlie Straight.

Bertík Albert Černý z Charlie Straight je vážně sexy

Sebastian, Martin Harich, ATMO Music, Light & Love a youtubeři natočili klip Společný svět

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

14. 03. 2022 v 15:21Off-line Waioleta  (50/-/-)
Pošlete to Putinovy snad se probere když jde podel hormonogramu
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload