Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kapela Slza zveřejnila nadpřirozený videoklip „Ani vody proud“ k prvnímu singlu z nového alba

Prvním singlem z chystaného alba kapely Slza je „Ani vody proud“, který doplňuje filmově zpracovaný videoklip. Poprvé se hlavní role ujal Lukáš Bundil. V klipu se spolu s ním objevují také reální fanoušci Slzy.

„I v těch nejtěžších životních situacích je důležité nahlížet na svět pozitivně a nenechat se pohltit tím špatným,“ popisuje myšlenku písně Lukáš a dodává: „Fanoušci se nás často ptají, proč v klipech nejsem vidět častěji, režisér Michal „Kunes“ Kováč měl zároveň názor, že se pro postavu v příběhu hodím více já. Na rozdíl od Petra, nejsem herec, a tak mě pro tuto změnu chvilku přemlouvali, nakonec jsme se ale rozhodli, že pro fanoušky uděláme i takovéto překvapení.

 „Hledali jsme silný příběh a zpracování takové, aby celý klip působil netradičně, svěže a moderně,“ vysvětluje zpěvák Petr Lexa a popisuje ústřední dějovou linku: „Hlavní hrdina příběhu má nadpřirozené schopnosti, které však neumí zcela ovládat. Nemůže se dotýkat jiných lidí, nemá přátele a jeho okolí se ho bojí. Snaží se však najít způsob, jak se celé skutečnosti postavit, a právě díky tomuto vědomí všemu negativnímu nepodlehne.“

Filmový videoklip vznikal začátkem dubna v Březnici, nedaleko Příbrami. Natáčení zabralo tři dny a kromě fanoušků Slzy se zapojili také místní obyvatelé.

Slzu nyní čeká nabitá koncertní sezóna a práce ve studiu. Vydání druhé desky je potvrzeno na pátek 13. 10. 2017 a Slza se netají tím, že nahrávka by měla být posunem kupředu.

„Koncertně i studiově spolupracujeme s fantastickými muzikanty a využíváme nejmodernějších zvukových technologií. S první deskou se nám podařilo propojit moderní popový zvuk s češtinou a toto spojení nadále prohlubujeme. Zároveň pracujeme na nové úrovni díky zkušenostem, které nám přineslo mnoho odehraných koncertů, a díky sledování aktuálních trendů. Posun přišel také v rámci masteringu nahrávek - nově spolupracujeme s držitelem několika cen Grammy Vlado Mellerem,“ uzavírá Lukáš Bundil.

Titulní foto, zdroj: Universal Music Czech Republic

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload