Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

3 nejlepší singly z alba The Joshua Tree, které vyneslo skupinu U2 mezi superhvězdy

Studiové album The Joshua Tree irské rockové skupiny U2 vyšlo před třiceti lety. 2. 6. 2017 proto vychází výroční edice tohoto zásadního alba. Většina světových médií se shoduje v tom, že se jedná o nejzásadnější desku kapely.

„Album, které vyneslo U2 do stratosféry,” napsal Mojo magazín v dubnu letošního roku. V lednu časopis Rolling Stone napsal: „Jejich mistrovské dílo z roku 1987. Před třiceti lety nesmírný úspěch The Joshua Tree přeměnil U2 na nejdůležitější kapelu planety“.

Super deluxe sběratelská edice

Novinka přinese původních jedenáct skladeb a bude obsahovat živou nahrávku koncertu The Joshua Tree Tour 1987 v Madison Square Garden, rarity a B-strany z původních nahrávacích session alba.

Nebudou chybět ani remixy umělců jako Daniel Lanois, St Francis Hotel, Jacknife Lee, Steve Lillywhite a Flood z roku 2017.

Jako bonus pak 84stránkovou vázanou knihu dosud neviděných osobních fotografií pořízených The Edgem během původní foto session v poušti Mojave v roce 1986.

Albem The Joshua Tree dobili hudební žebříčky

Původní album The Joshua Tree vyšlo 9. 3. 1987 a stalo se číslem jedna ve Velké Británii, USA, Irsku i po celém světě. Důkazem je také 25 milionů prodaných kopií.

„Album katapultovalo čtyřku muzikantů – Bono, The Edge, Adam Clayton a Larry Mullen Jr z hrdinů na superhvězdy,“ napsal uznávaný hudební časopis Rolling Stone.

With Or Without You

I Still Haven't Found What I'm Looking For

Where The Streets Have No Name

Titulní foto: Universal Music Czech Republic, zdroj: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload