Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dědeček pomohl patnáctiletému vnukovi s coming outem. Neuhádnete, co mu koupil!

Leckdo by si mohl pomyslet, že dnešní šedesátníci mají vůči mladým LGBT lidem předsudky a nedokáží je přijmout, i kdyby se mělo jednat o člena vlastní rodiny. Zcela jinak reagoval šedesátiletý muž, který vychovává svého patnáctiletého vnuka poté, co zemřel jeho otec. Tento dědeček se náhodou dozvěděl, že jeho vnuk je gay. Jeho orientaci zcela přijal, ale nevěděl, jak mu pomoct s coming outem. Proto se rozhodl najít pomoc na sociální síti Reddit, kde s radami ostatních uživatelů nakonec dokázal mnohem více.

Vychovávám svého patnáctiletého vnuka, protože jeho matka je alkoholička a můj syn zemřel. Na počítači, který sdílíme, jsem nedávno narazil na konverzace, ze kterých vyplývá, že je gay a že s někým chodí. Jak mu mám říct, že ho podporuji a že mi může říct, že je gay?

Update: Právě jsem ho vyzvedl ze školy. V autě jsem se ho zeptal, jestli se mu líbí někdo ve škole. Odpověděl, že ano, a nasadil si sluchátka. Teď je ve svém pokoji, za chvíli za ním zajdu.

Update 2: Přišel jsem za ním do pokoje a psal si s někým na počítači. Zeptal jsem se ho, co dělá, odpověděl, že nic. Takže jsem jen řekl, že kdyby mi chtěl říct o tom hezkém chlapci nebo děvčeti, o kterém se zmínil, tak jsem tu pro něho.

Zhruba před hodinou za mnou přišel v slzách a objal mě a řekl: „Mrzí mě, že jsem ti to neřekl.“ Odpověděl jsem, že nevím, o čem mluví. Řekl mi, že je gay. Na to jsem mu odpověděl: „Mám tě rád bez ohledu na cokoliv. A kdo je tedy ten kluk?

Začal se smát a vyprávět mi o svém příteli. Ukázal mi i několik jejich společných fotek, moc jim to spolu sluší. Celý zážitek nás oba sblížil. Další den šel do školy jako úplně jiný člověk. Nikdy jsem ho neviděl tak šťastného.

Omlouvám se, že vás znovu obtěžuji, ale napadá vás něco, co bych mohl dát svému vnukovi jako dárek ke coming outu? Jakákoliv rada je vítána.

Edit: Dal jsem mu dárkovou kartu do Fandanga (poznámka: název společnosti provozující kina). Právě jsem ho i s přítelem vysadil před kinem. Děkuji všem!

Netradiční příběh má tedy šťastný konec. Patnáctiletý vnuk může být rád, že má coming out za sebou a že má tak skvělého dědečka. Celé vlákno na Redditu najdete zde.

Mladý heterák odpověděl na otázky ohledně jeho zasnoubení s bohatým gayem

Smutný příběh 15letého gaye. Co mu poradíte?

Otec prosí o radu: Zjistil jsem, že můj syn je na kluky

Zpověď: Jedenáctiletý chlapec řekl svým rodičům, že je gay. Jak reagovali?

Titulní foto: © Depositphotos.com/pikselstock

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

9 názorů ke článku

02. 07. 2017 v 10:23Off-line Sweet_boy  (22/184/74)
Jestli je to pravda, tak ten kluk to má v mnoha ohledech jednoduší... Ano nemá rodiče, což je hrozný. Otec mu zemřel a matka je alkoholička co se o něj nezajímá... Ale prostě když máte rodiče a rodinu, tak to takhle jednoduchý není... :/
02. 07. 2017 v 11:57Off-line Smaragd15  (22/180/83)
Tak toto je sen asi každého chalana gaya.Mať niekoho takéhoto je supeer :)
02. 07. 2017 v 17:12Off-line Agelic2  (28/187/65)
tak každí rodič nebo ten kdo vychovává sve potomky atd by se měl dívat na to tak že ad je jakýkoli ten kluk tak je to pořád součást jeho rodiny a měl by ho milovat a ctít a podporovat at je gay nebo heterosexuál,láska je jediná věc co nás drží nad vodou a každí by měl uvažovat tím co má a ne tím co chce aby byl !!!!
02. 07. 2017 v 18:26Off-line Klukbr  (29/183/72)
"Neuhádnete, co mu koupil!" --- Já zase uhádnu, co hádala většina místního osazenstva.
06. 07. 2017 v 17:20Off-line Charlie7.7  (23/-/-)
Někdo má štěstí, že ho chápe alespoň jeden člen z rodiny... Ovšem většina kdyby řekla že jsou na kluky tak se k nim obrátí celá rodina zády (nebo aspoň většina rodiny) Já něco takového říct tak ztratím i to málo co mám :)
06. 07. 2017 v 17:53Off-line Smaragd15  (22/180/83)
všetci sa tu zhodneme že homofobnych rodičov je mať za veľku p...
08. 07. 2017 v 06:31Off-line Powlusik  (37/179/69)
A co řeknete na to, že když jsem přiznal svým heterosexuálním dětem: "Asi jsem na kluky", obě spontánně prohlásily:"Ale tati, dyť my to víme! A pořád seš a budeš NÁŠ taťka!!!" Obě jsem objal a př**iskl k sobě. Bylo to pro mne to nejhezčí, co jsem v životě zažil.
Děcka, mám vás moc moc rád, a ve všem vám pomůžu!!! Taťka
17. 07. 2017 v 23:42Off-line Willy_the_boy  (23/182/66)
já mám slzy v očích. To je nádherné jestli je to pravda tedy :)
27. 09. 2021 v 18:34Off-line PesFilipes  (102/183/71)
Roberta?
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload