Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 signálů jak poznat, že váš vztah je u konce

Není snadné najít člověka, se kterým byste mohli mít dlouhodobý fungující vztah. Stejně tak nesnadné je někdy rozpoznat, že vztah už nefunguje a že byste ho měli ukončit. V dnešním článku se podíváme na několik situací, ve kterých byste měli zvážit rozchod.

1. Nejste šťastní

Důvod, proč lidé touží po vztazích, je ten, že si je chtějí užít, nikoliv protrpět. Smutné je, že váš partner ani nemusí udělat nic špatně. Někdy si zkrátka až po čase uvědomíte, že takovýto vztah vám nevyhovuje, ale i to je důvod, proč takový vztah ukončit. Uděláte tím službu i vašemu klukovi – nikdo nechce chodit s někým, kdo je s ním nešťastný.

2. Přestanete komunikovat

Vztah bez komunikace zkrátka nemůže fungovat. To samozřejmě neznamená, že byste si každý den měli hodinu povídat. Znamená to, že pokud chcete partnerovi něco sdělit, tak to uděláte. Stejně tak, pokud chce něco váš kluk říct vám, tak ho vyslechnete. Ve chvíli, kdy si začnete nechávat určité věci pro sebe, třeba kvůli strachu, že to vyvolá hádku nebo protože je vám jedno, jaký by na danou věc měl názor, váš vztah začíná směřovat ke svému konci.

3. Máte rozdílný pohled na sex

Existuje spousta kluků, kteří nemají žádné výhrady proti nezávaznému, skupinovému nebo třeba anonymnímu sexu. Existují také kluci, kteří si myslí, že sex patří jen do intimních romantických vztahů mezi dvěma lidmi. Ve chvíli, kdy spolu začnou dva kluci chodit a každý z nich bude patřit do jiné ze zmíněných skupin, si ještě nemusí uvědomovat, že to jednou bude problém. Samozřejmě nějakou dobu spolu nejspíš budou mít pěkný vztah, ale jejich pohled na to, co sex znamená, je zcela odlišný.

4. Vztáhl na vás ruku

Domácí násilí je bohužel fenomén, které existuje i v gay komunitě. Být fyzicky napadán někým, ke komu máte plnou důvěru, může být zcela devastující. Horší je, že spousta lidí se od takových tyranů nedokáže osvobodit a ani o tomto problému nechtějí s nikým mluvit. Pokud jste obětí násilí ze strany partnera a máte z něj strach, s ukončením vztahu neváhejte.

5. Čekáte od vztahu něco jiného

„Co chceš od vztahu?“ je poměrně těžká otázka a rozhodně by neměla padnout na prvním rande. Ty nejlepší vztahy vznikají přirozeně, bez velkých očekávání a bez tlaku. Není tedy rozumné hned na první schůzce dát potenciálnímu klukovi najevo, že jediný akceptovatelný výsledek vašeho randění je společný život. S takovou otázkou byste měli počkat minimálně pár měsíců – a jít dál, pokud zjistíte, že se vaše představy neshodují.

6. Vyhrožuje vám ukončením vztahu

Ve chvíli, kdy jeden z vás řekne něco ve stylu „Jestli v pátek půjdeš s kamarádkou do baru, tak se s tebou rozejdu“, je jasné, že byste se opravdu měli rozejít. Takováto komunikace rozhodně není známkou zdravého vztahu.

7. Podváděl vás

Je věrnost a monogamie podmínkou pro fungující romantický vztah? Tato otázka je téměř filozofická a nedá se na ni s jistotou odpovědět. Bavíme se o nevěře výhradně sexuálního charakteru, bez jakékoliv romantiky. Jestliže ale váš vztah od začátku oba dva považujete za monogamní a poté zjistíte, že vás váš kluk už půl roku podvádí, rozchod je nejspíš nevyhnutelný.

Už jste něco z toho zažili? Napište nám do komentářů pod článek.

10 věcí, které byste nikdy neměli dělat ve vztahu

Titulní foto: 

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

14 názorů ke článku

07. 07. 2017 v 10:53Off-line Smaragd15  (22/180/85)
no jasne,hneď jako tretie dá sex,klasika.Sex není podstata vzťahu a kto to tak bere že je,tak to není postavené na vzťahu,ale iba na nejakej blbine,ktorá nemá vo vzťahu veľký vźnam.Velký význam má to čiže najväčší dôkaz lásky je,že tvoj muž po 20...30...40...atd rokoch,že sa ti pozrieie do oči ako zaľubený na začiatku vzťahu a povie ti milujem ťa (s vašou tajnou prezývkou navzájom) a vášnivo ťa pobozká.Je mi akože jasné že tu bude veľa krát nesúhlaím pretože každý jeden tu chce sexovať v kuse,ale pri tom sa nezamyslí nad pravým významom vzťahu.
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
07. 07. 2017 v 11:28Off-line Cyklista  (74/183/79)
Smaraqd 15:jseš smaragdem ve svém věku mezi ostatními.Plně Ti dávám za pravdu.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 07. 2017 v 11:48Off-line Colombo  (103/192/90)
Opět, pan Červenka znalcem signálů. S ním žít by byla jistě jedna radost... :) :)
07. 07. 2017 v 13:07Off-line I8051  (53/184/97)
Cervenackovi musi bejt alespo 300 let, ze ma takovejch znalosti .. nebo moczna ma u nej vztah delku 2 tydnu, pak ano :-)
07. 07. 2017 v 16:44Off-line Tommy89  (34/184/83)
OMG Červenka a Zelenka píšu články zároveň. Asi budem písať ako Žloutenka (myslené dvojzmyselne).
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 07. 2017 v 02:11Off-line DJs.Zbynek  (39/175/70)
to jsou zase rady a starosty po čem je hovno redakce se musí nudit běžte makat do práce pořádnou práci a ty p**oviny přejdou hned .
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 07. 2017 v 04:24Off-line Powlusik  (37/179/69)
Hoši, handrkovat se tu můžete donekonečna,
ale ten kluk na úvodní fotce je nádhernej!!
A tohle je lepší vnímat, než dštít zbytečnej oheň na pana Červenku...
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
08. 07. 2017 v 12:14Off-line I8051  (53/184/97)
Coze? Nadhernej? To je nejaky 14ti lety decko, co i***uje cervenku .. trosku to zavani pedofilii redaktora :-)
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
10. 07. 2017 v 22:39Off-line Luck1  (35/182/80)
Pěkně napsané pane Červenka. Chválím Vás. Děkuji za článek. Souhlasím s ním.
11. 07. 2017 v 21:19Off-line Smaragd15  (22/180/85)
Jaromi to si děláš p***l ze mně on a v manželské poradně? To by se tí manželé ještě v ten den rozvedli :D
12. 07. 2017 v 09:31Off-line Betonica  (39/191/93)
Bleh. Nemám úplně čas to rozpitvat. Tyto věci mě ale dostaly:

V bodu 1 zmínka o tom, že si vztah chceme užít. S tímto nelze souhlasit, protože užít si vztahu následuje až po práci na něm. Tedy je to přesně opačně. Nejdřív musím vztah (vy)budovat a pak si ho můžu užívat, viz přirovnání ke stromu, kterej poskytuje stín až po čase.
Dál pak cosi o tom, že po čase vztah přestane vyhovovat a tak se ukončí. Ani to není správně, ačkoli se to často děje. Ono "přestane vyhovovat" není ve skutečnosti změnou vztahu, ale změnou lidí v něm. Čas plyne a lidi se mění spolu se svými potřebami a prio***ami. Tohle je pravou příčinou "přestane vyhovovat". A i s tímto se dá v klidu srovnat. Prostě si člověk porovná co chce a co nechce a pokud je vztah o "užívat si" (viz výše), není důvod ho ukončovat. Naopak.

Moc ale moc mě rozesmál bod 3 a dedukce v něm:

Cituji: Existuje spousta kluků, kteří nemají žádné výhrady proti nezávaznému, skupinovému nebo třeba anonymnímu sexu. Existují také kluci, kteří si myslí, že sex patří jen do intimních romantických vztahů mezi dvěma lidmi. Ve chvíli, kdy spolu začnou dva kluci chodit a každý z nich bude patřit do jiné ze zmíněných skupin, si ještě nemusí uvědomovat, že to jednou bude problém. Samozřejmě nějakou dobu spolu nejspíš budou mít pěkný vztah, ale jejich pohled na to, co sex znamená, je zcela odlišný.

Druhá věta je zábavná. O tom, že existují lidi, kteří si myslí, že monogamní párový intimní život je romantická představa. Monogamní párový sexuální život může (a taky obvykle je) zrovna tak romantická představa jako bohapustá jeba*ka.
Třetí věta o tom, že co teď problémem není, může jím být, pakliže si to uvědomíme. Autor se dopouští generalizace a argumentačního faulu, protože předpokládá něco, aniž by napsal na zakládě čeho tak činí. Partneři s odlišnou sexuální preferencí si totiž můžou po uvědomění si "problému" jít na nervy stejně dobře jako si můžou vycházet vstříc a obohacovat se vzájemně.
No a konečně poslední věta, ta je nejlibovější! Autor opět generalizuje a dopouští se argumentačního omylu, protože jen shrnuje předešlé věty - po počátku vztahu s rozdílem v sex. preferencích bude vztah s rozdílem v sex. preferencích! Ah, jak objevné!
28. 07. 2018 v 09:46Off-line Peter_Go  (23/-/-)
5 zo 7 ... úžasné ... a ja som stále ešte s ním :( ...
14. 08. 2019 v 17:14Off-line Weds  (42/-/-)
hovno
14. 08. 2019 v 17:14Off-line Weds  (42/-/-)
hovno
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload