Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kluci z kapely Mirai vydali nový chytlavý videoklip „Pojď, zapomenem“, který natočili v Japonsku

Skupina Mirai přichází po úspěšných hitech Když nemůžeš, tak přidej a Cesta z města, které se blíží 6 milionům zhlédnutí, s dalším chytlavým singlem. Píseň s názvem „Pojď, zapomenem“ se svým zvukem od předešlých skladeb trochu vymyká, ale chytlavost a energie ji zůstala.

Videoklip kapela natáčela v Japonsku, kde má zpěvák Mirai Navrátil kořeny. Vydal se s Ondřejem Urbancem, režisérem a kameramanem v jedné osobě, na cestu do Japonska. Ve městech Tokio, Kjóto a Fukuoka nasbírali za pět dní 40 hodin materiálu, který by vystačil na pět videoklipů.

Část mé rodiny pochází z Japonska a natočit videoklip právě tam jsem si vždycky přál. Točili jsme čtyři dny od nevidím do nevidím, spali dvě hodiny denně. Modlili se, aby nám neodešla kamera, protože jsme neměli zálohu. Prosili strážce zákona, kteří nás neustále odněkud vyháněli, ať nás nechají točit. Ondra k sobě neměl štáb, jak bývá zvykem, a týmem jsem byl v podstatě jenom já a kamarádka Emi Ichinomiya, bez který by to nešlo. To prostředí nás nabíjelo, takže když jsme nemohli, přidali jsme,“ vypráví Mirai.

„Pro mě rozhodně jedno z nejdobrodružnějších natáčení. Když mi Mirai volal, že vezmeme kameru a vyrazíme do Tokia natočit klip, neváhal jsme ani minutu. Tokio má 37 milionů obyvatel, v červenci tam je 40 stupňů a 100% vlhkost. To samo o sobě je dost náročné, a když připočtu deficit spánku, tak to bylo jedno z fyzicky nejnáročnějších natáčení. Z výsledku mám ale radost. Do japonské roadmovie se nám podařilo schovat i love story,“ popisuje Ondřej Urbanec, režisér videoklipu.

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload