Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

15 názorů na film TO: „Byl jsem podělaný strachy, protože jsem jej prožíval jako skutečnost“

Nový horor „TO“ natočený podle předlohy Stephena Kinga je v kinech pátým dnem a těší se velkému zájmu. Na serveru IMDb získal hodnocení 82 % a na českém ČSFD má aktuálně jen o procento méně, což je na žánr hororu výborné skóre.

Přečtěte si patnáct názorů zahraničních filmových serverů:

„S nadšením prohlašuji, že TO je velkolepé. Naprosto děsivé, ale také úžasně zábavné (Ztroskotanci jsou PERFEKTNÍ.). Za mě kandidát na top desítku.“ – Eric Eisenberg (CinemaBlend)

„Film TO splnil a předčil veškerá má očekávání. Má srdce, smích a TUNY neuvěřitelného děsu. Zamiloval jsem si Ztroskotance. Chtěl jsem, aby to nikdy neskončilo.“ – Perri Nemiroff (Collider)‏

„Právě jsem viděl TO. Skutečně dobře uděláno. Celé obsazení bylo skvělé a nádherně vyšinuté vizuály. Určitě vydělá mraky peněz. Čekám na další pokračování.“ – Steven Weintraub (Collider)

 „Viděl jsem film TO a moc se mi líbil. Potom jsem šel vynést smetí po opuštěném a potemnělém schodišti… BYL JSEM PODĚLANÝ STRACHY, PROTOŽE JSEM POŘÁD PROŽÍVAL TEN FILM JAKO SKUTEČNOST.“ – Mark E Reilly‏ (ColliderVideo)

„Film TO jsem si ZAMILOVALA. Zachytil ducha knižní předlohy, a přesto vytvořil něco nového. Perfektní kombinace hrůzy a zábavy. A Klub ztroskotanců byl PERFEKTNÍ!“ – Rachel Heine (Nerdist)

„Nedokáží být ještě moc konkrétní, ale film TO je DOBRÝ. Píp píp, Richie. Brzy uveřejním celou recenzi!“ – Mike Rougeau (GameSpot)

„Jen to podstatné: jděte se na film TO podívat a podpořte tak jeho enormní úspěch. Je to prestižní film kategorie A+, který se určitě zapíše do historie hororu.“ @ITMovieOfficial – Drew Dietsch (FANDOM)

„OK, viděl jsem TO a podle mě je to určitě nejlepší hororový film roku (ano, lepší než Uteč). Po skončení promítání propukly ovace vstoje.“ – Kurtis Smejkal (Three Angry Nerds)

„Obsazení filmu TO je prostě perfektní, žádný slabý článek řetězu. @jaedenlieberher a @FinnSkata jsou naprosto nezapomenutelní.“ – Eric Walkuski (JoBlo)‏

„Film TO je velmi pěkný, dokonalé provedení příběhu, který znáte jako své boty. Velkým překvapením je Finn Wolfhard. Opravdu stojí za vidění.“ – Phil Nobile Jr.‏ (Birth.Movies.Death.)

„Embargo na film TO na sociálních sítích je zrušeno, takže za mě… líbil se mi! Děcka jsou skvělá. BSkars je skvělý. A překvapivě je to také zatraceně vtipné.“ – Rebecca Pahle (Film Journal)

„Takže, embargo na FILM TO na sociálních sítích skončilo? Tak to vám můžu konečně říct, že je to zatraceně strašidelný, ale zároveň taky divoký a stojí to za vidění.“ – Jason (Fantastic Film Fans)

„Film TO: filmový zámek hrůzy; hřmotný, děsivý, zábavný. A především: má srdce.“ – Chris Evangelista (CutPrintFilm)

„TO rozhodně zachytilo děsy románové předlohy a přidalo nové hrůzy. V hlavních scénách proniká strach až do morku kostí – a člověku při nich dokonce vytrysknou i slzy.“ – Courtney Howard‏ (Fresh Fiction)

„Film To je jednou z mála filmových adaptací románu Stephena Kinga, která skutečně funguje. Film TO je zábavný, děsivý a komediální. TO bude hit.“ – WeLiveEntertainment

Film o filmu: „TO“. Nebojíte se klaunů? Brzy budete!

Nový trailer „TO“: Hororový thriller podle románu Stephena Kinga

První ukázka hororového thrilleru „TO“ podle nejděsivějšího románu Stephena Kinga

Titulní foto, zdroj: Vertical Entertainment

Onload

2 názory ke článku

12. 09. 2017 v 16:56Off-line Honza02  (22/170/75)
Na hororu s názvem TO, jsem byl. Musím říct, že je to velice povedený horor. Určitě se těším na další epizodu. Za mě palec nahoru :)
12. 09. 2017 v 18:18Off-line Titan24  (30/168/56)
Zajímavý. Já zase od mnohých lidí v diskusích četl, že byli zklamaní. Ale asi se jen zas ukazuje, že Češi neocení ani viditelně dobrý film, který má v zahraničí pozitiní recenze.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload