Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gayman 2017 zná vítěze! Nejhezčí je Slovák Lukáš Grečko

V sobotu 16. 9. 2017 se v úžasném multifunkčním prostoru TRESOR na pražských Vinohradech uskutečnilo finále 16. ročníku mezinárodní soutěže GAYMAN České a Slovenské republiky.

Několikačlenná porota, jíž předsedala Monika Štiková, rozhodovala mezi 7 finalisty. Ti museli projít čtyřmi disciplínami. Nejlépe je nakonec zvládl Lukáš Grečko, který žije ve Vídni, pochází ze Spišské Nové Vsi a studuje medicínu v Brně.

Na druhém místě pak skončil Jaroslav Huňát z Blšan a na třetí příčce Robert Kučera z Bratislavy. Robert navíc získal také titul GAYMAN Internetu a GAYMAN Charity, což byla cena vyhlášená poprvé a poukázala hlavně na pomoc soutěže potřebným. Letošní rok se díky soutěži pomohlo částkou bezmála 18 tisíc korun, a to nadačnímu fondu Ing. Pavla Novotného.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Největším sympaťákem publika byl vyhlášen Jan Bílek z Újezdu u Brna.

Vyhlašoval se také GAYMAN Století, kterým byl zcela zaslouženě zvolen Marek Zlý z Ostravy. Ten titul získal v roce 2012 a od té doby je velmi viditelně zapojen do různých akcí. Tou největší je Duhový ples v Ostravě, který organizuje společně se svým registrovaným manželem Jiřím. Díky své angažovanosti letos manželé Zlí obdrželi také cenu za celoživotní přínos LGBT komunitě Duhový Anděl.

Obrovské překvapení zažil Mr. Gay Švýcarska a 4. nejkrásnější gay světa Marco Tornesse. Ten si na pódium přišel převzít titul Mr. Gay UNIVERSE 2017, který mu předali Muž roku 2016 Josef Kůrka s viceprezidentem švédského fancubu Eurovize. Marco Tornesse tak na postu vystřídal Paula Daviesse z Wallesu.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Celý večer byl nabitý skvělou atmosférou, jelikož program prošpikovalo hned několik hostů. Prvním byl Karel Kekéši, který bravurně zazpíval song Edith Piaf. Dalšími vystupujícími pak byly zpěvačky Hanna Pekhart, která odzpívala megamix hitů z 90. let, zpěvačka z muzikálu Sibyla Alice Konečná či zcela famózní Gabriela Urbánková, která sklidila obrovské ovace za song od Lary Fabian.

Celým večerem provázela již druhý rok moderátorská dvojice Nadja Mini a Luboš Procházka. Ti nejenže skvěle bavili diváky v sále, ale svým profesionálním přístupem byli bezkonkurenční ozdobou celého večera.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Vítězové si odnesli spousty cen, mezi kterými nechyběla například elektronika od Remingtonu, kytice, kosmetické balíčky od Sebastiana Dejmka a hlavně skleněné trofeje od Astera Glass, které svou originalitou (a také váhou) předčily očekávání nejen všech 441 přítomných diváků, ale také samotných pořadatelů. Vítěz navíc získal designovou korunu od Šenyr Bijoux z Jablonce nad Nisou.

16. ročník je tak úspěšně za námi. Pořadatelé však již teď připravují další, který má nést podtitul „Všichni jsme stejní“.

Titulní foto, zdroj: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

7 názorů ke článku

20. 09. 2017 v 16:34Off-line Vlado2  (61/180/80)
Předsedkyní poroty Monika Štiková - to hovoří za vše. Pak se nelze divit, že některé fotografie vypadají jako dokument z olympiády tělesně postižených.
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 09. 2017 v 07:12Off-line Papama  (54/182/90)
Souhlas. Štiková je fakt kreatura.
21. 09. 2017 v 16:58Off-line Trauringsmiley  (29/-/-)
Keď aj mne na xich dajú kilo make upou tak vyhrám :D akože nesúhlas že najkrajší :(
23. 09. 2017 v 21:00Off-line Tommy196  (53/190/78)
Vlado2 mně nepřipadají, spíš opravdu jsou :). JInak vizážisti by měli na tehe akcích dostat taky velkej podíl, je to někdy jen jejich zásluha:(
23. 09. 2017 v 21:01Off-line Tommy196  (53/190/78)
A fotit se v místnosti s kloboukem na palci je taky síla. Tam má vrabce? By mu neuletěl? Je opravdu svůj...:(
24. 09. 2017 v 08:09Off-line Vlado2  (61/180/80)
Já nezpochybňuji, že ocenění mohou být ve skutečnosti příjemní, milí a charismatičtí - nebyl jsem tam. Chci věřit i tomu, že vizážisté v zákulisí dělali co mohli; pokud chlapec v klobouku zvolil image "černocha z Harlemu", asi tomu nemohli zabránit, stejně jako zoufalému nevkusu poněkud "silnější" paní Štikové ve slušivém modelu typu "bordelmamá".
Ale od profesionálního fotografa se požaduje vytvořit alespoň jednu reprezentativní fotografii, kde si naaranžuje účastníky do ideálních postojů, kdy i hrbatý chudák se všemi ortoped**kými vadami v hadrech z Vietnamu bude připomínat supermana oblečeného Diorem. A v žádném případě nedopustí např. napůl spadlá saka či ruce v kapsách.
Zřejmě se šetřilo na nepravém místě.
24. 09. 2017 v 13:33Off-line Tommy196  (53/190/78)
Vlado@ to se celkem povedlo? na posledni fotce, kdy klobouk schoval do stinu... Evidentne o tomhle zrovna premyslel.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload