Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Dominik Czepiec: Jsem opravdu gay, nebo to po pubertě přejde?

Na to, že jsem gay, jsem přišel asi ve 14 letech. Čím jsem starší a procházím různými vztahy s kluky, tak nad sebou uvažuji, jestli mě ti kluci ještě berou. U nás na škole je jeden kluk, který je také gay a tak nějak jsme se začali sbližovat. A postupně, co jsme si blíž a blíž, si tak trošku uvědomuji, že už mě ti kluci neberou. Koukám se na holky a do jedné holky jsem se i zamiloval, ale ona to samozřejmě neví.

V této fázi mě jen tak napadlo, jestli to, že jsem na kluky, není jenom věcí puberty. Je mi teprve 17 let, a za tuto dobu jsem hodně experimentoval, ale nikdy s holkou. Tak se sám sebe ptám, jestli o něco nepřicházím – o to, že nebudu mít rodinu, že nebudu nikdy šťastně ženatý apod. Každým dnem se ze mě stává dospělejší muž a začínám myslet na budoucnost.

Přemýšlím o tom, že byla chyba všem říct, že jsem gay. Bylo by lepší si to všechno nechat pro sebe, protože kdybych to nikomu neřekl, možná bych teď randil s nějakou dívkou. Nevím, co se semnou děje.

Ten kluk od nás ze školy chtěl, ať ho políbím. Tak jsem ho políbil. Ze začátku to bylo hezké, protože v tu dobu jsem na tohle všechno vůbec nemyslel, ale pak mi přeskočilo v hlavě a ten hezký pocit byl pryč. Další den jsme šli spolu na barmanský kurz a jen jsem ho obejmul. Žádná pusa. Hned na mě házel vražedné pohledy, celou cestu jsme si povídali, ale až jsme došli na kurz, totálně jsem ho ignoroval.

Když jsme odcházeli, chtěl si semnou promluvit. Věděl jsem o čem. Řekl jsem mu, že mu to napíšu. A chtěl po mně také pusu. Tak jsem se mu omluvil a rychle utekl. Ano, je to ode mě zbabělé, ale když to necítím, tak to nemůžu udělat. A jediné, co jsem mu tu noc ještě řekl, bylo: „Promiň, nemůžu ti dát pusu na veřejnosti, pořád jsem kluk a ty taky, a je to divné, aby se kluk líbal s klukem“.

A takhle pravděpodobně skončilo moje další kamarádství. Přemýšlím stále o tom, že gayem jsem jen kvůli pubertě a že to jednou skončí.

Co si myslíte vy? Napište nám do komentářů pod článek.

Titulní foto: Instagram Dominik Czepiec

Autor článku je mladý kluk, který rád přemýšlí o životě a píše blog.
Onload

11 názorů ke článku

06. 12. 2017 v 13:35Off-line Smaragd15  (22/180/85)
Gayom si není kvôli puberte,ale kvôli tomu,že to už v sebe máš a v puberte sa to len preukáže.Ak si si není istý svojou orientáciou,tak načo si sa vôbec registroval na zoznamku?Mal si si to najprv skúsiť s babami a nie si len tak určiť,že si gay.Ja som to najprv skúšal s babmi vôbec ma k nim nič nepriťahuje,len sa kamarátime,takže ja som 100%.Kdesi som čítal,že orientácia sa vytvára v človeku do 20-tého roku života,ale čo z toho keď už tá orientácia je vytvorená,vtedy keď sme sa narodili.Práveže puberta ukáže tvoju pravú orientáciu.Malé dieťa necíti túžbu po dospeláckom vzťahu,decko sa len predvádza a podstate aj ponižuje a pubertiak,ten už dospieva začína mať túžbu po plnohodnotnom vzťahu a tým pádom vnimá aj to,na ktoré pohlavie je orientovaný.Ja som gay už od 11-tych rokov a nič sa nezmenilo žiadne pochybovanie ani nič,ale partnera som začal hľadať od minulého roka,keď som mal už oprávnenie si tu založiť profil na pravdivý vek.Ja som už chcel v 13-tych mať partnera.Takže ak si ty bisexuál,tak to budeš mať ťažké,lebo raz pôjdeš po chalanoch raz po babách.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 12. 2017 v 19:54Off-line Sebiik  (25/183/70)
Nevím co řešíš...jsi prostě bisexuál a pokud ne a nějak to ovlivňuje puberta, časem přijdeš na to které pohlaví ti vyhovuje víc. Po jedné zkušenosti s klukem asi nemůžeš úplně říct že jsi hetero, možná to nebylo tebou ale jím, a ty jsi k němu necítil to co třeba k nějakému klukovi jednou budeš.
Nejlepší asi bude to neřešit, choď si s kým chceš, klukem, holkou a uvidíš co ti bude vyhovovat. Otázka je, jestli tu holku miluješ jen platonicky, nebo tě přitahuje i sexuálně, stejně tak tvůj kamarád.
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
06. 12. 2017 v 21:28Off-line Powlusik  (37/179/69)
No kluci tady mají pravdu, Dominiku.
Ale co se týče opravdové sexuality, to se ti nejlíp potvrdí tím, zda se ti postaví bimbásek spíše na kluka nebo spíš na holku. Říká se tomu sexuální reaktivita na určité podněty. Stoprocentní gay může mít rád či i milovat dívku, jen při pokusech na sex s ní se mu prostě ne a ne - nepostaví. Jistě, holka z toho bude tak nějak s podivem, bude ti říkat, že se to klukům stává. Jenže je otázkou, zda tobě na ní právě ty její pohlavní orgány nepřipadají nevkusné, nepatřičné či odporné. I to se stává. Pak ze sexuálního hlediska takovým klukům skutečně nezbývá nic jiného, než se pohlavně sbližovat jen s osobami mužského pohlaví. A klidně i kamarádit s pěknými holkami, jen bez sexu.
A dále, Dominiku,
je absolutní pravda, že se v člověku sexualita neustále nějak vyvíjí! Nedivím se tedy, že i v tobě se něco mění nebo jinak vyvíjí. To je totiž úplně normální!!!
-----
Vem si můj případ: Jistě, v pubertě jsme si s klukama občas nějak eroticky zablbnuli, měli jsme tolik energie, že bychom snad "pokosili" všechno, co se hýbalo... :-)) Ale v šestnácti už jsme spíš koukali po holkách. No a mně se v sedmnácti "podařilo" zasít mojí osmnáctileté partnerce početí potomka. A hlavně i proto, že jsem na ni sexuálně reagoval až až, byli jsme spolu milenci, a sex s ní to nebyl první. Až neskutečně krásně se k nám tehdy postavili rodiče její i moji. Byl jsem úředně zdospělen a byla i svatba, i když skromnější, než by si jiní mysleli.
Bohužel po desíti letech mi žena zemřela, což mě ranilo už na celý život.
Obě děti pochopitelně mám, navíc mi babička z manželčiny strany hodně pomáhá! Já už rodiče několik let nemám.
-----
A já nyní zjišťuju, že se mi teď víc a víc líbí spíš kluci!! I když s nima nesexuju, možná zatím...
Už to na mě poznaly i moje děti. Otevřeně jsem jim řekl, že jsem asi na kluky, a oni na to dohromady řekly, ale taťko, my to víme, hlavně ať jsi šťastný!!
-----
Jak to se mnou bude dál, no to ani moc nevím. Moje děti a jejich rozvoj je pro mne teď to nejdůležitější!!
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
07. 12. 2017 v 00:21Off-line Anakin  (32/175/66)
zakazte mu psat prosííím..:D
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
07. 12. 2017 v 09:14Off-line Powdys  (25/-/-)
Taky je možné, jak píše že experimentoval ale ne s holkou, tak kdyby si to s holkou zkusil tak by zjistil jestli je nebo ne...
Souhlasím - 4   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
07. 12. 2017 v 13:17Off-line Smaragd15  (22/180/85)
powdys len vieš najprv ide to vyškušať s rovnakym pohlavym aby si potom mohol sťažovať
07. 12. 2017 v 21:27Off-line Gaysumperak  (24/180/69)
Omg
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
08. 12. 2017 v 04:15Off-line Iglw  (48/172/77)
Domine,hledáš se!Pěkně jsi to napsal!
08. 12. 2017 v 10:15Off-line Bubliik  (24/-/-)
Jak už tu padlo, jsi mladý, ještě nevíš, co chceš a hledáš se. Zkus to s holkou, zkus to třeba s klukem, se kterým si líp sednete a ono se to nějak vyvrbí a budeš vědět na čem jsi. Hlavně to chce čas a taky nezatracovat hned všechno a všechny.
05. 07. 2019 v 10:01Off-line PesFilipes  (102/183/71)
To přejde. Vyléčí se.
23. 11. 2019 v 21:32Off-line Astro1990  (33/186/91)
Nad reportážním článkem opět nemám slov. Zase jsem o kus vzdělanější!!! Ironie :-) Ne!!!!!! Prosím!!! Chci zde psát články! Opravdu. Pro normální zralé lidi jakéhokoliv věku!!! Je zde psaní jen pro elity , co píší toto???????????????
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload