Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Finále Gayman 2018 už nebude v Praze, naopak Ostrava se má prý na co těšit

Národní soutěž Gayman o nejsympatičtějšího gaye, či gay friendly muže, chystá castingy pro svůj již 17. ročník. Letos je totiž v soutěži hned několik novinek, které nelze přehlédnout, a ti, kteří se chystají soutěž zkusit, by o nich rozhodně měli vědět.

Oproti předchozím ročníkům přibyly castingy. Ty budou čtyři. První proběhne 3. února v Bratislavě (club Apollon) od 21 hodin. 14 dní po něm, tedy 17. února, pak v clubu Shanghai ve Vrútkách. Do České republiky zavítá Gayman s castingem také 2×. Ostravu (stejně jako Vrútky) čeká historicky první casting. Ten je naplánován na 9. března v RIO Clubu, a vše vyvrcholí 31. března v PIANO Baru v Praze.

Do Ostravské poroty zavítá také úřadující Mr. Gay Universe 2017 Marco Tornesse. Ten navštíví několik clubů a další den je jedním z hlavních tváří Duhového plesu.

Finalisté budou představeni 31. března v Piano baru, tak jak je zvykem. Samo sebou je čeká focení, společná večeře a ubytování ve 4* hotelu.

V květnu, konkrétně 10. – 13., pojedou finalisté na soustředění do Moravskoslezských Beskyd, kde budou v obci Ostravice školeni v chůzi nebo verbální komunikaci. Čeká na ně ale také spousty zábavy, výletů a zajímavých besed.

V květnu odjíždí úřadující GAYMAN 2017, Lukáš Grečko, do J.A.R. reprezentovat na Mr. Gay World. Evropská Mr. Gay Europe se letos odehraje v Polsku a Lukáše do reprezentace doplní Jaroslav Huňát (1. vice GAYMAN, který spolupracuje také s organizací S barvou ven).

Letošní finále se uskuteční v Ostravě. To je obrovské překvapení a zároveň novinka.

„Letošní finále bude zcela jiné. Gayman se po dlouhých 19. letech vrací do Ostravy. Důvod je prostý. Praha je přesycena a tato soutěž se chce více přiblížit lidem. Do Ostravy to budou mít blíže i Slováci, ale také Poláci, kteří navíc hostí MGE. Nic jiného v tom není,“ říkají pořadatelé.

Samotný gala večer se tak odehraje 22. září v prostorech opravdu „legendárním“ (zatím neodtajněno) a dle pořadatelů se máme na co těšit. Finále totiž nebude „nudnou“ disciplínou „Otázka poroty“, která všechny přítomné vždy neuvěřitelně nudila, ale nahrazuje jí tzv. „Ruská ruleta“ a o tématech budou rozhodovat přímo diváci v sále. Volnou disciplínu budou pořadatelé s finalisty konzultovat a nenechají jim volnou ruku, jak tomu bylo doposud.

„Chceme klukům pomoct, ne je nechat ztrapnit. Bohužel někteří finalisté z předchozích ročníků byli hrozně sebestřední a přecenili sami sebe. Pak se divili a roznášeli špínu o manipulaci s hlasy. To se prostě již nemůže opakovat. Ničí to práci všech, včetně ostatních finalistů. Proto budeme s finalisty na soustředění řešit, vymýšlet a nacvičovat vše potřebné, aby negace k nim byli co nejmenší,“ uvádí šéf soutěže Marian Kajzer.

K novému roku si pořadatelé pro fanoušky Gamana přichystali dárek v podobě kalendáře, na kterém je úřadující Gayman Lukáš Grečko (zdarma ke stažení zde).

Přihlášky a pravidla najdete na igaymancs.eu.

Co myslíte, vyhraje opět Slovák, nebo se najde Čech, který vládu Slovenska utne?

Gayman 2017 Lukáš Grečko v exkluzivním rozhovoru: „Být milým a dobrým člověkem nic nestojí“

Titulní foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

2 názory ke článku

07. 01. 2018 v 12:18Off-line Betonica  (39/191/93)
Ostravo, Ostravo! Uz i u nas bude bordel a teplometska sou, o kterou nikdo nestoji. Chjo.
P.S. Ta super gay hvezda svetova se jmenuje jinak, nez jste napsali (v prijmeni nema dvojite ss)! Kdyz se jim tak chlubite, tak to nepodelavejte hned na zacatku.
P.P.S. Je prima, jak se za kazdou cenu snazite o vytvoreni image neceho duleziteho. Soustredni v Beskydech a zminka o **** hotelu to ovsem nespasi. Na konci clanku jste si nadelali do vlastniho, kdyz jste znovu otevreli davne kauzy (viz chovani finalistu, hlasovani a tak dale).

Ani tentokrat to nevypada na velkolepou show. Bohuzel.
07. 01. 2019 v 05:33Off-line Iglw  (48/172/77)
Nechte všeho špatného,ať žije Ostrava!!!Bude to určitě SUPER akce!Byl jsem kdysi před lety na ostravském finále!Devadesátá léta,bylo to v "plenkách",na tu dobu ale dobrý!!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload