Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

„Zůstaň tu se mnou“ je nejemotivnější videoklip kapely Kryštof

Jedna z nejpopulárnějších tuzemských kapel Kryštof natočila ve spolupráci s režisérkou Karin Babinskou poetický černobílý klip k písni „Zůstaň tu se mnou“.

Píseň Richard Krajčo napsal na základě Karinina scénáře k připravovanému filmu Za sny, podle kterého v současnosti píše i stejnojmennou knihu. „V klipu jsem nechtěla prozrazovat přesný děj příběhu, nechala jsem se tedy jen volně inspirovat emocemi, které jsou v něm obsažené,“ komentuje klip režisérka.

„Ač prostředí vypadá na Irsko nebo Skotsko, natáčelo se nedaleko od Prahy,“ přibližuje prostředí Krajčo. Konkrétně se jedná o vrcholek v Modřince, který objevil producent Martin Šebík. Druhá lokace bylo vrakoviště v Berouně.

Zůstaň tu se mnou pochází z aktuální v červnu vydané převážně retrospektivní desky 25, na které se nachází ty největší hity, jako je Lolita, Rubikon, Atentát nebo Cesta doplněné o čtyři novinky. Jednou z nich je právě Zůstaň tu se mnou, kterou s kapelou v New Yorku natáčel producent Yaron Fuchs, jenž se podílel na předchozích albech Inzerát a Srdcebeat.

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

12. 02. 2018 v 00:59Off-line Fredyn35  (27/176/80)
z kryšřtofa se mi chce blejt
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload