Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

7 signálů jak poznat, že váš kluk není vhodný na vztah

Domluvit si schůzku a s někým se seznámit je jedna věc, poznat ale, zda je daný kluk opravdu vhodný na vztah, není jednoduché. To, že se vám líbí a že si rozumíte, vůbec nemusí stačit. Jak poznat, že s tímhle klukem to nemůže fungovat?

1. Doslova vám řekne, že nehledá nic vážného

Občas je lepší věřit tomu, co ten druhý dělá, než tomu, co říká, ale tohle není ten případ. Pokud vám někdo řekne, že nemá zájem o vážný vztah, měli byste to brát vážně. Protože ačkoliv nehledá vztah, může s vámi chtít chodit na schůzky, bavit se a mít sex. V žádném případě byste se neměli snažit jeho stanovisko k vážným vztahům změnit nebo čekat, až bude na vztah připravený. Vzpomeňte si, jak dopadl hlavní hrdina filmu 500 dní se Summer.

2. Je pořád na telefonu

Kluk, který je během času s vámi přilepený k telefonu, by byl pravděpodobně raději někde jinde s někým jiným. Na schůzce byste neměli kontrolovat Facebook a Instagram, neměli byste nonstop vypisovat svým kamarádkám a už vůbec byste se neměli přihlašovat na gay seznamku.

3. Schází se s vámi pozdě večer a spontánně

Pokud se s vámi schází jen po večerech za účelem vypití pár drinků a užívání si, pak vás vidí jako kluka, který je dobrý jen na tohle.

4. Srovnává vás se sebou

Takové chování je znakem nejistoty a sebestřednosti. Když zažijete nějaký úspěch, měl by váš partner radost z tohoto úspěchu sdílet, ne se zaměřit na sebe a začít přemýšlet nad tím, proč on tak úspěšný není.

5. Vaši přátelé a rodina si myslí, že byste s ním neměli být

Pohled lidí, kteří jsou vám blízcí, byste neměli podceňovat. Je jasné, že váš přítel nemusí sednout každému, ale pokud vám lidé okolo vás pravidelně říkají, že pro vás ten kluk není vhodný, měli byste se nad tím zamyslet. Díky zamilovanosti možná nevidíte něco, co oni ano.

6. Nejste sexuálně sladění

To může znamenat mnoho věcí. Třeba to, že na to má chuť mnohem častěji než vy. Nebo že jste oba více aktivní nebo pasivní. Nebo že je jeden z vás spíše na klasiku a druhý raději nějaké nezvyklejší praktiky. U každého páru je individuální, jak moc jsou tyto neshody zásadní; někdy je možné najít kompromis, jindy se zkrátka nedá dohodnout. Pokud ale nebudete delší dobu spokojeni s vaším milostným životem, nemá cenu vztah zbytečně prodlužovat.

7. Odmítá přestat chodit na gay seznamku

Za předpokladu, že je váš vztah monogamní a už spolu jste nějakou dobu, je dalším logickým krokem přestat používat gay seznamku. Jestliže se tam ale váš kluk objeví několikrát do týdne, pak je docela možné, že si hledá někoho jiného.

Titulní foto: © Depositphotos.com/sabphoto

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

10 názorů ke článku

11. 03. 2018 v 14:15Off-line Powlusik  (37/179/69)
Johny, to je od tebe zajímavé zjištění.
Jenže, bohužel, v současné době se mladíci nedokážou skamarádit natolik, aby spolu vydrželi déle či dokonce napořád.
Cítím to jako zvýšení charakterů sebestřednosti dnešních mladých lidiček.
Vraťme se krokem zpět ke vzájemné toleranci i s kamarády zcela odlišnými, i s postupnou snahou upravit si také svoje přístupy a touhy.
Základem současného stavu je stále se snižující zodpovědnost mužské populace ve vztazích, což platí u homosexuálů, bisexuálů a zrovnatak i u heterosexuálů!
Přesto přezevšechno lze najít mladíky či muže, kteří partnerský život považují za trvalý, a taky se podle toho kladně chovají.
Souhlasím - 8   •  Nesouhlasím - 4  Nahlásit
11. 03. 2018 v 15:34Off-line Colombo  (102/192/90)
Pan Červenka je "odborník" na sex a mezilidské vztahy. Je skvělé vědět, že na všechno máme "signály" a když se podle nich budeme řídit, bude náš život hnedle skvělý a bezchybný. Co nechápu, proč se tak skvělý rádce (p.Červenka) prezentuje na těchto stránkách s rozmazaným (a tedy anonymním) ksichtem ? Možná by na to mohla odpovědět i redakce, která tak ráda a hojně jeho tématické průjmy zde prezentuje.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
11. 03. 2018 v 18:03Off-line Agelic2  (28/187/65)
JohnyAMS: to cos psal že ve 30 letech kluk už ví co chce je kravina! Věčina a to 98%chlapů hledá jen sex a pobavení a proto je 1000 krát těší si někoho najít protože sex jim stačí ale budování něčeho více to jim nic neříká !!!! vím to protože mám moc známých co se u starších zklamaly a u těch mladých ani tak ne. Za další z kým dnes chodit nebo poznávat ve 30 je z důvodů nemoci taky těžké protože nikdy neví nykdo kdo má HIV.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 8  Nahlásit
12. 03. 2018 v 10:23Off-line Alda29  (35/192/90)
Hlavně ten bod 7 je docela pí..vina.
12. 03. 2018 v 14:14Off-line Igy  (38/173/81)
1. Je jedno, jestli hledáte nebo ne. Stačí, že se objeví ten pravý.
2. Závislost se překoná těžko, ale třeba stačí říct a on se bude snažit.
3. Když je někdo pracovně či jinak vytížený...
4. Třeba jen hledá kompatibilitu.
5. Jo, když rodina říká, ať si najdete holku...
6. Láska hory přenáší, ale ano, to je jediný bod, se kterým souhlasím.
7. Seznamka není jen na seznámení, ale i na chatování, víme?
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 03. 2018 v 16:09Off-line HardMode.Vesporax  (28/170/60)
Vztahy jsou p**ovina, radši drogy. Stejně všici chcipnem v osamění (:
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
12. 03. 2018 v 17:48Off-line Cathode  (38/-/-)
Vztahy nejsou p**ovina ale výsledek tvrdé práce na sobě samém!! Ano nakonec všichni umřeme sami ale rozhodně ne osamocení !!! tedy krom sebestředných narcistních i***tů, kteří nehodlají reflektovat potřeby druhých, a zhrzených, zapšklých hysterek, které raději trollují cokoliv co má jen odlesk vztahového témata, aby nakonec nebyli(y) virtuálně jediní, kdo stejne jako oni(y) nesou šťastní(é). Drogy jsou vyloženě kdo i***ty a jestli je kdokoliv bere, skončí nakonec v extrémních sračkách,krutých bolestech a ponížení!! Kdo se chce úmyslně plácat ve svejch křivdách a bolesti, ať tak klidně činí, ale stejně mu to nebude nic platný!! Brekem a fňukáním se nikdy nic nespravilo!! Ono to chce jenoduše přestat se litovat, znovu se vzchopit a jít to zkoušet znovu a znovu dokud neuspěješ!! Pokud jdeš za svým snem a děláš pro to všechno, tak se jeho splnění dočkáš!! Vztahy stejně jako život sám nejsou jednoduché ani dokonalé natožpak navždy ale vtip je v tom umět si odnést to dobré a nad to špatné se umět povznést a případně se i poučit. Poznat jestli kluk/muž není vhodný na vztah je velice zavádějící věta, která mi evopkuje otázku, co autor měl na mysli, když titulek psal!! Co je/není vhodné pro mě, může být vhodné pro někoho jiného!! Vztah jaký - milenecký, partnerský, přátelský... chybý mi tu jasná definice.. celý obsah je vágní.. opravdu slabý výkon!! ale jak praveno Jan Červenka píše dle toho, jak se zrovna vyspí (a s kým)..XD
Souhlasím - 6   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
12. 03. 2018 v 18:22Off-line Betonica  (39/191/93)
Podle techto rad je nevhodnej kazdej druhej, vcetne me. Reknu to doma, tusim, ze se budeme smat jeste pristi tyden; aneb mlceti zlato, pane autore!
14. 03. 2018 v 12:20Off-line Alda29  (35/192/90)
Katoda Olomouc: Souhlas.
17. 03. 2018 v 21:03Off-line Alda29  (35/192/90)
Nippen: přesně tak.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload