Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsme fér: Dominik Feri má maximální odhodlání prosadit manželství pro všechny

21letý poslanec Dominik Feri (TOP 09) patří s Františkem Kopřivou (Piráti) mezi nejmladší členy dolní komory Parlamentu. Oba také mají velmi pozitivní přístup ke kampani Jsme fér, která se snaží prosadit manželství pro všechny. „Schůzka potvrdila Dominikovo odhodlání maximálně se o prosazení návrhu zasadit,“ řekli zástupci kampaně, kteří se sešli s před časem s Ferim.

Foto: facebook.com

Titulní foto: facebook.com

Onload

12 názorů ke článku

27. 03. 2018 v 14:05Off-line Ligi  (29/179/83)
No, chodil jsem s ním na stejnou SŠ a mohu říct,že je to jen populistická snaživka,která se pouze snaží vyřešit svůj komplex méněcennosti jakoukoliv cestou. Nic víc nic míň...
Souhlasím - 5   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 03. 2018 v 11:19Off-line Hustop  (45/179/65)
Manželství pro všechny mi přijde ujetý, protože manželství je svazek mezi mužem a ženou, gayům spoustu let stačila registrace, tak nechápu, proč si teď musí vymrčovat manželství. Za mne ať si klidně uzavírají manželství, až bude schopen muž oplodnit muže, do té doby musí stačit registrace. Hlavně ale s buzní promiskuitou z toho budou dělat holubník. Manželství je svatý svazek, a rád bych, kdyby tomu tak zůstalo.
Pan Feri je sice podporovatelem manželství pro všechny, je ale také podporovatelem neřízené imigrace, takže fajn, budete se moct brát, ale budete vražděni, protože Muslimové nesnesou homosexuály.
Tahleta LGBT propaganda boužel (a špatně) staví homosexuály a imigranty na stejnou stranu propasti. Faktem je, že imigranti homosexuály do té propasti bez výčitek svědomí nahážou.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 6  Nahlásit
28. 03. 2018 v 13:08Off-line Hustop  (45/179/65)
Jsou, no. Najdete tady profily, kde má dotyčný napsáno, že je ve vztahu s někým, přitom ale hledá vztah a sex :D Na fb jsem dokonce zachytil jeden příspěvek v jedné seznamce od kluka, který někoho hledal, přitom měl na profilu napsáno, že je už rok s někým v registrovaném partnerství. Považte, už rok jsou spolu, takže se jeden druhému okoukali a hledají někoho lepšího.

Znám osobně spoustu heterosexuálních párů, které společně kvetou 40 a více let. Vychovali děti a nyní vychovávají vnoučata. Ale nevím o žádném homosexuálním páru, který by kvetl víc, jak 10 let. Neplodnost bych do toho netahal. Tento příspěvek není o neplodnosti. Diskusi o neplodnosti bych raději viděl pod příspěvkem o neplodnosti, kde nechám neplodné, ať se vyjádří, aniž bych do toho nějak zasahoval. Nejsem neplodný, takže do toho nemám co kecat. Jsem ale homosexuální, proto komentuji zde.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
28. 03. 2018 v 23:10Off-line Hustop  (45/179/65)
Pletete pojmy Svatba a Manželství. Když si to někdo zaplatí, ať si klidně vystrojí svatbu na oslavu registrovaného partnerství. Vám (teda tobě, když jsi navrhl tykání) je o pár let míň, koukám, takže jsi asi ještě nebyl ve věku, kdy člověk tohleto vůbec řeší v moment, kdy nám v České republice (Myslím, že tehdy se tomu ještě neříkalo Česko) schválili registrované partnerství. A měli jsme tehdy obrovskou radost. A spoustu let nám to stačilo, takže mne by spíš zajímal ten důvod, proč to najednou nestačí a je nutno uzavírat manželství. Ale nějaký rozumný, ne že heterosexuálové to tak mají taky. Hetero pride určitě taky nemají.

Jo, a ten argument, proč ne: Protože by z toho dělali holubník. Protože existuje registrované partnerství. Tak to jsou dokonce dva.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2018 v 02:21Off-line Houston  (26/185/78)
Jsem ochoten tolerovat hodnotu tradic pro některé lidi. Není proto podle mě nutné předefinovat "manželství", ale vytvořil bych novou instituci (nebo použil stávající registrované partnerství), která by ovšem měla mít stejná práva a povinnosti jako manželství.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
29. 03. 2018 v 10:01Off-line Hustop  (45/179/65)
@ Lecram-Neznamy: Vy jste ještě neargumentoval. Ještě pořád jste mi neprozradil ten důvod, proč registrované partnerství nestačí, a je potřeba uzavírat manželství. Vím jen o jednom, a pokud se s ním někdo ztotožňuje, pak je odporný kapitalista, který nemá o lásce ani potuchy. Tak schválně, co z Vás vypadne :D
1) Holubník - jak mají gays ve zvyku, každý s každým, věrnost veškerá žádná, jen znesvětit posvátný manželský svazek. Už jsem nastínil v komentářích výše, ale to byste si je musel přečíst, a ne jen do zblbnutí opakovat LGBT propagandistické kecy.
2) Protože existuje registrované partnerství. Tečka. jaké další vysvětlení k tomu potřebujete? Chcete ode mne, abych vám sdělil něco, co už jsem Vám dávno sdělil, takže jste si to nejspíš ani nepřečetl :D
29. 03. 2018 v 11:05Off-line Hustop  (45/179/65)
"Registrované partnerství není na stejné úrovni jako heterosexuální manželství, tudíž jde o diskriminaci na základě sexuální orientace. "

To je všechno? Takže JE to proto, že heterosexuálové to tak mají taky! A mají taky Hetero pride? :D

Nějaký ROZUMNÝ argument, prosím.
29. 03. 2018 v 11:53Off-line Hustop  (45/179/65)
Asi to bude tím, že jste nežili v době, kdy homosexualita byla společensky naprosto nepřípustná, takže nedokážete být šťastni z toho, že teď nás hetero většina docela bere, a dokonce můžeme uzavírat registrovaná partnerství. Prostě ten rozdíl nevidíte. Já ano, a je to obrovský skok. Proti tomu mi tohle přijde jako nesmyslná provokace. Zeptejte se hetero většiny, co si myslí o vašem požadavku uzavírat manželství.

A jinak si dělejte, co chcete, mně je to jedno, jen s tím nesouhlasím.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
17. 08. 2018 v 00:24Off-line Dajvo77  (23/182/95)
@Hustop jsi k****n
17. 08. 2018 v 09:07Off-line Hustop  (45/179/65)
@Dajvo77: ty jsi v té době taky nežil, takže chápu, že nechápeš. Antidiskriminační zákon nás dostane brzy na kolena všechny. Víš o tom, že EU zakazuje názvy, které obsahují pojmy, jež zavání diskriminací? A to dokonce i u jídla. Brzy se již nic nebude smět jmenovat Černé, dokonce ani černý rybíz, stejně tak Cikánské, např. cikánská omáčka. Právě díky takovým debílkům, jako je pan Feri, Lecram-Neznamy, ty, a vám podobní.
15. 03. 2021 v 09:36Off-line Mikaela  (49/176/60)
Je sice hezké že se za mluvčím pultíkem umí vystavit ale jeho projevi jak vidět tam na posledním zasedání sněmovny nikdo nebral vážně
24. 10. 2021 v 02:00On-line ZbynekCasper  (39/175/80)
pak že tady není prasečí mor když je tady takoví Fery demiant
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload

Podívej se na další – Jsme fér:

Podívej se na další – Politika:

Podívej se na další – TOP 09:

Podívej se na další – Gay manželství a registrované partnerství:

Mohlo by tě zajímat:

Nejnovější články:

OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload