Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Nový trailer k filmu „Až na dno“: On se ocitá v zajetí džihádistů, ona v zajetí moře

Když se v Normandii během pobytu u moře britský tajný agent James náhodně na pláži setká s podmořskou bioložkou Danielle, jejich cesty se na chvíli spojí a vytvoří se mezi nimi silné pouto. Čas jejich sblížení ve filmu „Až na dno“ je však limitován právě a pouze jen na těchto pár dnů na poklidném francouzském pobřeží. Po nich přichází čas odloučení s nejistotou možného příštího setkání.

John odjíždí do východní Afriky na nebezpečnou misi namířenou proti islamistickým teroristům. Danielle vyplouvá na výzkumné lodi opačným směrem a připravuje se na riskantní sestup na dno Grónského moře.

James se ocitá v zajetí džihádistů, kteří jej drží v nelidských podmínkách. Danielle se zase stává dobrovolným vězněm omezeného prostoru výzkumné lodi a podmořské ponorky. Oba sice ve zcela odlišných ale něčím si i zvláštně podobných situacích čerpají sílu ze vzpomínek na prožité společné chvíle a v nich zrozeného citu. James i Danielle se ocitají v temných hlubinách, kde je těžko někdo dokáže najít a zachránit.

V jasně určeném ohraničení společného času i neurčité lhůtě doby odloučení obou hrdinů režisér Wim Wenders ve svém osobitém stylu propojuje intimní milostný vztah se světovými událostmi. Předlohu k filmu napsal oceňovaný spisovatel Jonathan M. Ledgard.

Premiéra filmu Až na dno dorazí do českých kin 26. 4. 2018.

Titulní foto: CinemArt

Onload

1 názor ke článku

16. 04. 2018 v 07:33Off-line Ellvin  (23/183/81)
No a jak souvisí trailer filmu "Až na dno" s gay komunitou?? I když na druhou stranu chápu, že si páni admini potřebují nějak vydělat money... :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload