Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu „Escobar“: Král může být jen jeden. Jaký doopravdy byl Pablo Escobar?

Pablo Escobar byl brutální zločinec, bezohledný vrah, narkobaron a vládce kokainového impéria. Ve své době také jeden z nejbohatších lidí planety. A jeden z nejnebezpečnějších. Pablo, táta, ochránce chudých, manžel a také pozorný milenec. Jednoho musíte nenávidět, druhého můžete milovat. V životopisném filmu „Escobar“ mu rozporuplnou tvář propůjčil Javier Bardem.

Novinářka Virginia Vallejo poznala nejdříve Pabla, muže, jenž staví domy pro chudinu, umí být zapálený pro věc i galantní. Když objevila Escobara, nelítostného kriminálníka, bylo pozdě. Pablovo kriminální kokainové království stále roste, má miliony dolarů, vlastní malou armádu, drogy prodává v tunách. Chce ale víc a jedno mu stále chybí – respekt. Rozhodne se, že si ho vyslouží zabíjením.

Vytoužený respekt mu má přinést krev a co nejvyšší částka na mezinárodním zatykači. Jeho jméno najednou znamená strach, země se zmítá ve válce a teroru, do hrobů putují malí gauneři i vysocí politici. Krvavý pohár ale přeteče a Escobar se stane důležitým cílem pro americké tajné služby.

Deset let odmítal herec Javier Bardem nabídky, aby ve filmech nebo seriálech ztvárnil legendárního narkobarona Pablo Escobara. „Všechny nabídky hrát Escobara postrádaly jakoukoliv hloubku. Většinou se mělo ukázat, jak je strašně ‚cool‘ být Escobar. Ale není to přece vůbec ‚cool‘, je to dost hrozivé. My jsme chtěli ukázat, že Escobar byl člověk, jako jste vy nebo já a zároveň se z něj stalo monstrum,“ popisuje Javier Bardem své pojetí.

Nakonec ho přesvědčila kniha bývalé kolumbijské celebrity a Escobarovy milenky Virginie Valejjo, která zachycuje Escobarovu lidskou i zrůdnou tvář. Javier Bardem pro svou roli dokonce přibral 12 kilogramů. Escobarovu milenku hraje Penélope Cruz.

Premiéra filmu „Escobar“ dorazí do českých kin 14. 6. 2018.

Trailer k filmu „Barry Seal: Nebeský gauner“: Muž, který napálil CIA i Pablo Escobara

Titulní foto: Bontonfilm

Onload

1 názor ke článku

12. 06. 2018 v 01:14Off-line Wetskinkorb  (25/185/80)
Narcos stačí.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload