Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Beyoncé a Jay Z nečekaně vydali nové album „Everything Is Love“ s prvním klipem k singlu „APESHIT“

V polovině jinak normální soboty Beyoncé a Jay Z (THE CARTERS) okamžitě vymazali všechny z hledáčku, když vydali společné album „Everything Is Love“ přes službu Tidal. Album tak opět vyšlo bez předchozího upozornění. Stejně jako album „Lemonade“ od Beyoncé a „4:44“ od Jay Zho, řeší album jejich společné vztahové boje.

Skladba „SUMMER“ končí slovy, že je láska univerzální a že se láska projevuje jako forma vzájemného odpuštění a soucitu. Na songu „BOSS“ zase Jay Z komentuje spor mezi Drakem a Pushou-T o vyplacení sta tisíc dolarů jako propagační pomoc a oživení kariéry. Také odkazuje na Drakeův song „Summer Sixteen“, ve kterém se Drake porovnává s Jay Zem.

Později na songu „713“ se Jay zabývá Kanyeovými stížnostmi, že se on a Beyoncé odmítli zúčastnit na jeho svatbě s Kim Kardashian. Na „NICE“ Beyoncé zpívá o Spotify, jehož služby odmítla použít, když překvapivě v roce 2016 vydala album „Lemonade“. Tím, že drží album exkluzivně na Tidalu, možná tak přišla o lepší umístění svých songů na grafech. Bey ale objasnila, že se jí tohle příliš netýká.

Singl „APESHIT“ má jako jediný doprovodné video. Bylo natočeno uvnitř Louvru, který si velmi vybírá, kdo zde může natáčet a kdo ne. Bey a Jay tak pózují před některými z nejslavnějších obrazů na světě včetně Veroneseho obrazu Svatba v Káni galilejské a samozřejmě také před obrazem Mona Lisy od Leonarda da Vinceho. Uprostřed snímků mladých mužů, kteří klečí, Jay odhalí, že odmítl příležitost vystoupit na Super Bowlu. Později se Jay opírá i do Grammy, kde v loňském roce získal osm nominací, ale nakonec odešel s prázdnou.

Jay Z přiznává Beyoncé a celému světu svou nevěru v klipu „Family Feud“

Beyoncé překvapila žhavým remixem globální hitovky „Mi Gente“ kolumbijského umělce J Balvina

Titulní foto: youtube.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload