Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Janis Sidovský se těší na manželství pro všechny: „Pevně věřím, že Pavlovi, s nímž sdílím svůj život 31 let, budu moci říct ano“

Janis Sidovský se rozepsal o tom, že je rád za kladné vládní stanovisko k novele manželství pro gaye a lesby. „Pamatuji si, což vy znáte jen z vyprávění nebo z filmu, že jsme s Pavlem vůbec nesměli veřejně říct, že k sobě patříme. A ještě dříve, než jsem ho poznal, byla homosexualita skutečné tabu, společenské vydědění,“ napsal Sidovský na profilu Jiřího Korytáře.

„Neříkám, že ANO je výhra v loterii, jen jsem si vědom, že i tento moment má význam pro veřejné mínění o nás, o naší minoritě. Je možné, že změna přijde později, ale rozhodně po dnešním dnu nejsme tam, kde včera,“ vysvětluje.

„Daleko horším vzkazem by bylo smetení ze stolu, protože by znamenalo potvrzení homofobních nálad. Dívám se na to rozhodnutí očima veřejného obrazu nás, gayů, a tomu krok dál, byť ještě nedokončený, prospěje, věřte mi,“ uzavírá Sidovský.

Foto: facebook.com

„3. července to bude 12 let, co jsme se zaregistrovali. Díky všem, kdo se zasloužili o více než 70 000 podpisů občanů ČR, kteří podpořili, aby se lidé jako my mohli vzít. Návrh manželství pro všechny podpořila vláda a tak pevně věřím, že Pavlovi, s nímž sdílím svůj život 31 let, budu moci říct ano,“ píše Sidovský na Instagramu.

Janis Sidovský v DVTV: Když herec veřejně přizná, že je gay, tak riskuje kariéru

Janis Sidovský a Pavel Vítek říkají, že být „teplej“ je docela fajn

Titulní foto: instagram.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload