Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Trailer k filmu „Robin Williams: Mysl na dlani“

Filmová pocta „Robin Williams: Mysl na dlani“ (Robin Williams: Come Inside My Mind) úžasnému herci, který tak exceloval mimo jiné ve filmech jako Ptačí klec, Tři muži v negližé, Mrs. Doubtfire – táta v sukni.

Po Romanu Polanském a Richardu Pryorovi se uznávaná dokumentaristka Marina Zenovich zaměřila ve filmu na nedostižného komika i uznávaného dramatického herce Robina Williamse (1951–2014), kterého proslavily oslnivé výkony ve filmech jako Dobrý Will Hunting, Společnost mrtvých básníků nebo Král rybář.

Jeho uměleckou kariéru i osobní život přibližuje prostřednictvím unikátních archivních záběrů i svědectví přátel a kolegů. Roztomilý i divoký excentrik byl mnohými považován za nejvtipnějšího muže na světě, režisérčin komplexní pohled na vulkanickou osobnost se však nevyhýbá ani stinným okamžikům jeho turbulentního života, jako je závislost na alkoholu či drogách, nebo nutnosti podřídit běh rodinného života kariéře umělce.

USA, 2018, 116 min, dokumentární
Režie: Marina Zenovich
Scénář: Marina Zenovich

Promítání na MFF Karlovy Vary 2018

Sekce: Návraty k pramenům
614 Středa 4. 7. 11:30 Velký sál

Titulní foto: hbo.com, kviff.com, zdroj: Karel Och

Autor článku je bývalý gay aktivista (Nadace Sokrates, SOHO v ČR, Gay iniciativa v ČR) a oficiální správce statistiky o registrovaném partnerství v České republice.
Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload