Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Kapela Slza v novém klipu „Nový obzory“ vzpomíná na školní léta

Petr Lexa a Lukáš Bundil jako Slza zavzpomínali na dobu dospívání a videoklip k singlu „Nový obzory“ natočili celý v dětském pokoji. Na písni spolupracovali s anglickým producentem Oliverem Somem. Ten nahrával např. se zpěváky Jamesem Bluntem či Robbie Williamsem.

Netradičně pojatý videoklip zachycuje život v pokojíčku, kde v době dospívání trávíme většinu času. Hlavní roli ztvárnil zpěvák Petr Lexa, který během natáčení prozradil, že ve škole nebyl vždy příkladným studentem.

A jak Petr s Lukášem vzpomínají na dobu, kdy sami byli školou povinní?

„Patřil jsem mezi ty vzornější žáky, ale taky jsem měl na kontě pár menších poznámek. Pamatuju si, jak jsem jednou skončil na koberečku u ředitele školy, když jsem na chodbě prasknul smradlavý pytlík z Ptákovin a zasmradil tak všechna tři patra školy. Ještě druhý den museli uklízečky větrat učebny,“ vypráví se smíchem Petr Lexa a přidává druhou historku:

„Na základce se vlastně zrodila moje záliba ve videotvorbě. Vzpomínám si, jak jsme s kamarády o přestávkách točili na naše první mobily s kamerou vtipné scénky. Jednou jsme vyrobili hadrového panáka, navlékli jsme mu moje oblečení a natočili jsme, jak letí z okna. Zděšení učitelé v protější budově si mysleli, že jsem vyskočil já. Poznámku ‚Petr před zraky učitelů předstíral, že skáče z třetího patra‘, jsem doma složitě vysvětloval.“

Foto: Petr Lexa

Poznámkám se nevyhnul ani kytarista Lukáš Bundil: „Na konci každého roku jsem počítal poznámky v žákovské a nejvíc jsem se dopočítal asi čtyřiceti za rok. Vždycky to ale bylo za vyrušování nebo klasické klukoviny, žádné vážné průšvihy. A hlavně to vždycky kompenzoval prospěch, který jsem míval super,“ směje se a dodává: „Nakonec jsem dostudoval i vysokou školu, tedy až ve 27 letech, a vlastně jsem docela rád, že už do lavic usedat nemusím.“

Foto: Lukáš Budil

Titulní foto: Filip Anton, Universal Music, TZ, zdroj: TZ

Onload

3 názory ke článku

17. 07. 2018 v 21:22Off-line Lofwyr  (45/180/85)
Diskofilní homoklády. A?
18. 07. 2018 v 18:12Off-line I8051  (52/184/97)
Nemit xindla, nemame dneska zadny texty :-)
20. 07. 2018 v 17:41Off-line Betonica  (39/191/93)
Prima text, prima zpev, zajimava melodie a slusnej beat! Dostal me ale klip! Presne takto si predstavuju pisnicky! O necem!

A musim priznat, ze jsem si dost zavzpominal na svuj pokojicek u nasich. Taky jsem mel totiz nastenku a na ni mega dulezity veci! A taky jsem si ji stehoval do prvniho sveho bytu a pak do druhyho a tak.

Za me palec nahoru!
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload