Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Startuje první Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game. Přihlaste se také!

Největší turnaj v Laser Game, jaký tu kdy byl. Přes 100 týmů se utká proti sobě. V pondělí 30. 7. 2018 v 18:00 hod se uzavírají přihlášky týmů na vůbec první Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game. Týmy tak mají poslední šanci se zúčastnit – do uzávěrky přihlášek zbývá už jen několik dní.

Kvalifikační turnaj čtyřčlenných týmů

Každá zapojená aréna pořádá kvalifikační turnaj čtyřčlenných týmů, které se utkají mezi sebou. Vítězný tým v kvalifikačním turnaji se utká s dalšími 15 týmy na Mistrovství Česka a Slovenska v Košicích.

Uzávěrka přihlášek je 30. 7. 2018 v 18:00 hod nebo při dovršení 8 přihlášených týmů. Po naplnění 8 přihlášených týmů jsou další týmy přijímáni jako náhradníci.

1. 8. 2018 v 18:00 hod proběhne živě na Facebooku jednotlivých arén losování pro 1. kolo – kdo se s kým utká.

Titul Mistra ČS v Laser Game

Vítězný tým turnaje bude reprezentovat arénu na Mistrovství Laser Game v Košicích, bude bojovat o titul Mistra ČS v Laser Game a soutěžit o zajímavé ceny.

„Už dlouho jsme přemýšleli nad formátem, který by oslovil stovky hráčů v několika arénách současně. Jsme tedy rádi, že do historicky prvního Mistrovství se zapojilo nejen 16 arén, ale rovnou také 2 státy,“ říká spoluorganizátor turnaje Lukáš Churý o motivaci k vytvoření prvního velkého turnaje v Laser Game v Česku a na Slovensku.

16 laser arén ze dvou států

Na webu Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game naleznete seznam přihlášených týmů a zapojených šestnácti laser arén.

Některé arény, např. laser aréna ve Znojmě, už přijímá pouze náhradníky. Další týmy se mohou ještě přihlásit v jiných arénách, kde ještě mají volná místa.

Vítězný tým kvalifikačního turnaje v každé aréně bude soutěžit o titul Mistra Česka a Slovenska v Laser Game, hrát o zajímavé ceny a reprezentovat své město na Mistrovství v Košicích.

Ubytování i doprava je pro všechny týmy zajištěna zdarma díky sponzorskému daru města Košice.

Co tedy udělat pro registraci týmu?

Vytisknout a vyplnit přihlášku a osobně ji odevzdat v nejbližší zapojené aréně spolu se startovným 1 000 Kč / 40 € za celý tým.

Kvalifikační turnaj v jednotlivých arénách bude rozdělen na 4 kola, kdy na odehrání zápasu má každý tým dostatek času – tým si volí sám datum a čas, kdy svůj zápas odehraje.

Samotné dvoudenní Mistrovství v Košicích se bude konat 29. a 30. 9. 2018. Zajímavosti se také dozvíte na Facebooku.

Titulní foto: TZ

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload