Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Vztah je lepší někdy ukončit dříve, než někomu ublíží, zpívá Kiiara v klipu „Messy“

Multitalentová zpěvačka Kiiara vydala hudební video k singlu „Messy“. Na střeše auta, ve kterém jsou smutní muži, zpívá chytlavou melodii. Píseň je o vztazích. Někdy je lepší je ukončit dříve, než ublíží, popsala Kiiara. Ukončit je dříve, když jeden z partnerů do vztahu investuje více emocí a chce ho rozvíjet, ale přitom ten druhý očekává něco jiného a má strach cítit tyto emoce.

Messy následuje nominaci na cenu Billboard Music Award v kategorii Top Rock Song se singlem „Heavy“, jejím duetem se skupinou Linkin Park. Kiiarin debutový singl „Gold“ dosáhl pátého místa hudebního žebříčku ARIA. V Austrálii se stal trojnásobně platinovým.

Titulní foto: youtube.com

Onload

1 názor ke článku

06. 08. 2018 v 15:25Off-line Betonica  (39/191/93)
Je to spatny!

Klasika. Syntakem pretazeny vokaly, ktery by jinak nedala. Afektovana vyslovnost v klipu (pohyb rtu radoby evokujici sexy holku), hloupa basova linka, sem tam zajimava melod**ka linka, ktera misty prechazi do harmonie. A text? No, co k nemu slusneho rict... Tak jiste. Slabsi jedinci samozrejme radeji stop before it gets messy. My ostatni se nepodelame a zaridime se tak, aby se messy things vyjasnily.

Kiiara je mozna multitalentovana, na hudbu vsak jeji talent nestaci. Vsadim se, ze za par tydnu si nikdo na tohle dilko nevzpomene.
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload