Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gay svatba nanečisto: Přijďte na akci Prague Pride Village!

Iniciativa Jsme fér, která usiluje o prosazení zákona, díky kterému by stejnopohlavní páry v Česku získali možnost uzavírat manželství, spolu se všemi vyplývajícími právy a povinnostmi, chystá na letošním festivalu Prague Pride akci s názvem Svatba nanečisto, na které si mohou lesbické a gay páry alespoň jeden den v roce vyzkoušet, jak by pravý svatební obřad a jeho prožitek mohl vypadat.

Přijďte si manželský sňatek vyzkoušet k nám. Pozvěte na svou Svatbu nanečisto své přátelé a příbuzné a prožijte patnáct minut obřadu tak, jak to prožívá většina společnosti. Na místě bude slavobrána, možnost vypůjčení cylindrů a svatebních závojů, a samozřejmě i oddávající, květiny, skleničky pro novomanželský přípitek a svatební koláčky. Nebudete-li mít své vlastní, můžete si půjčit také snubní prstýnky. Součástí bude též hudba a fotografování. Po obřadu si můžete udělat novomanželský piknik na dece.

Co je třeba udělat? Stačí v úterý 7. 8. 2018 mezi 15.00 a 19.00 hod přijít ke stánku Jsme fér na Střeleckém ostrově v Praze. Veškeré propriety budou mít organizátoři připravené, ale na spoustě detailů týkajících se průběhu obřadu je možné se na místě dohodnout.

Stejnopohlavní páry v Česku dodnes nemají možnost uzavírat manželský sňatek. Dvě ženy nebo dva muži se zatím mohou jenom zaregistrovat a to pouze na některém ze čtrnácti k tomu určených úřadů. Tedy i samotný akt symbolicky ztvrzující přání dvou lidí společně žít se od uzavření manželského sňatku značně odlišuje.

Jsme fér: 70 000 lidí podepsalo petici za manželství pro gaye a lesby

Titulní foto: facebook.com

Onload

1 názor ke článku

10. 08. 2018 v 23:41Off-line I8051  (53/184/97)
Skvely, muzete se na ty maskarade anonymne seznamit, v rosti si hned zasexit a pak vas hned oddaji. To uz je jak v Las Vegas :-)
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload