Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jak překonat rozchod? Těchto 9 jednoduchých kroků vám pomůže!

Rozchod nikdy není příjemná záležitost, a to ani tehdy, když jste to vy, kdo se rozhodl vztah ukončit. Dny po rozchodu se vyznačují například brečením, vztekem, neschopností vstát z postele, chutí rozbíjet věci a skálopevným přesvědčením, že zestárnete a zemřete sami.

Některé z těchto příznaků prožívá každý, a ačkoliv vám celý proces smíření se s rozchodem zabere celkem dost času, můžete si ho urychlit či usnadnit těmito devíti kroky.

1. Nebraňte se pocitům

Kromě smutku nad ztrátou vztahu můžete cítit přívaly emocí také ve chvíli, kdy vzpomínáte na to, co jste společně zažili, ať už na dobré či špatné chvíle. K bývalému klukovi můžete cítit také nenávist. Se vším se ale musíte vyrovnat, jinak nebudete schopni úspěšně navázat nový vztah.

2. Buďte s přáteli

Odolejte nutkání uzavřít se sám do sebe a místo toho se setkejte se svými přáteli, vždyť od toho je máte. Možná budete působit sklesle a deprimovaně, ale opravdoví přátelé vám pomohou i v takových situacích. Mluvte s nimi o svém bývalém a nechte je, ať vám poradí, nechte se vytáhnout ven na zábavné akce a travte s nimi čas. A nezapomeňte tu pro ně být, až rozchod nebo podobnou situaci budou prožívat oni.

3. Navštivte psychologa

Přátelé jsou nepostradatelní, ale během rozchodu byste mohli zvážit i návštěvu psychologa. Vaši přátelé se postaví na vaši stranu, ale psycholog bude mít k celé záležitosti neutrální postoj a třeba vám pomůže uvědomit si, proč k rozchodu došlo a jak jste k tomu možná nevědomky přispěli. O finance se nemusíte obávat, většinou vám návštěvy psychologa uhradí pojišťovna.

4. Vyhoďte jejich věci

Pokud po týdnech od rozchodu ve svém bytě najdete jeho tričko, nedělejte z toho záminku, proč mu zavolat a vidět se, ale ani si ho nenechávejte na památku. Neváhejte a vyhoďte ho. A pokud neradi plýtváte oblečením, zaneste ho do charity.

5. Přeorganizujte si pokoj

Ať jste spolu bydleli nebo ne, pusťte se po rozchodu do přeorganizování svého pokoje nebo bytu, pokud si to můžete dovolit. Pár nových věcí způsobí, že celé místo na vás bude najednou působit jinak. Navíc při takové akci váš byt pořádně uklidíte, což se bude hodit, až se konečně rozhodnete pozvat si domů nové známosti.

6. Dopřejte si zážitky

Zajděte si na masáž, do aquaparku nebo třeba vyrazte s kamarádkou na víkendový výlet do vám neznámého města.

7. Znovu se přihlaste na seznamku

Až se na to budete cítit, zkuste se znovu pustit do on-line seznamování. Nemusíte se hned s někým scházet, pro začátek bude stačit i pouhé psaní nebo flirtování. Trocha pozornosti vám určitě neuškodí.

8. Mějte sex

Až přijde správný čas, nebojte se intimního sblížení s novým člověkem. Možná to bude pouhá „jednorázovka“, ale třeba takto získáte i skvělého kamaráda nebo milence. Pokud jste se svým ex provozovali sex bez kondomu, určitě si po dvou až třech měsících od rozchodu zajděte na testy, ať se můžete s novými kluky seznamovat v klidu a s čistým štítem.

9. Užívejte si single život

Život bez partnera má i řadu výhod: můžete se kdykoliv vidět s kýmkoliv chcete, můžete si zabrat celou postel pro sebe, vstávat ve dvanáct a nemusíte předstírat, že máte v oblibě jeho nesnesitelné příbuzné. Až si opět někoho najdete, tak už tolik volnosti mít nebudete, proto neváhejte a využijte všechno, co single život nabízí.

6 přiznání gayů: Můj nejhorší rozchod

5 vět, kterými můžete ublížit ex při rozchodu

5 signálů, že jste připraveni na vážný vztah

Titulní foto: © Depositphotos.com/bloodua

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

6 názorů ke článku

20. 08. 2018 v 14:10Off-line I8051  (53/184/97)
Cervenka vcera zase dostal kopacky? :-)
Souhlasím - 26   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
20. 08. 2018 v 15:50Off-line Colombo  (102/192/90)
Pane Červenko, jste "nepřekonatelný"...
Souhlasím - 10   •  Nesouhlasím - 1  Nahlásit
20. 08. 2018 v 18:17Off-line Rover  (37/189/73)
Zrovna tyhle rady mi přijdou teda dost ok :)
Souhlasím - 14   •  Nesouhlasím - 5  Nahlásit
21. 08. 2018 v 21:19Off-line Colombo  (102/192/90)
Komenty lidí jako je pan Červenka jsou živnou půdou pro redakci tohoto plátku. Ač jsou tyto komenty dlouhodobě od naprosté většiny uživatelů hodnocené jako nepřijatelné, redakci to usnadňuje život v tom smyslu, že má o čem psát.
21. 08. 2018 v 21:38Off-line Lukino_Luk  (35/180/75)
Nebo je to proto, že naprostá většina uživatelů má na Červenku sice plnou hubu keců, ale nikdo z nich se redakci nenabídne, že by něco chtěl napsat. :-P
23. 08. 2018 v 22:35Off-line Branik  (19/184/92)
Vy jste Lidi nebo loutky? Jednoducha vec umucit sa vztekem, pak vypit hodne alkoholu, probudit se s velku kocovinu a prebrat si vztah a najednou uvidite sami sebe. Mam zit ale
bo byt mrtvy. He Ber zivot aki je a netrap se nebo bude znovu stejny kolotoc.
He Ber co je nebo he a stare porekadlo pravi Hledej a najdes,nehledej a nenajdes.
Laska je ako motyl preleti z kvetu na kvet ale led sa spari z.....
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload