Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Finalisté Gaymana 2018 opět pomohli potřebným

Finalisté soutěže o nejsympatičtějšího gaye letošního roku z České republiky a Slovenska předali hygienické potřeby a pomůcky v hodnotě několika tisíc korun. A v dobročinném duchu se nese celý, již 17. ročník národní soutěže Gayman.

V rámci soustředění letošních finalistů v Karviné se mimo jiné finalisté podrobili vědomostnímu testu, školení verbální komunikace s moderátorem Vlastou Vébrem či nácvikům choreografie na finálový večer s Petrem Mráčkem.

Na soustředění, které se konalo ve dnech 23. - 26. srpna v Karviné (událost), dorazila také zástupkyně Nadačního fondu Pavla Novotného, která osobně převzala hygienické potřeby a pomůcky za tisíce korun, které byly nakoupeny speciálně pro tuto událost. Ty byly následně předány do nemocnice v Havířově. Ing. Pavel Novotný zasedne letos také v mnoha členné porotě na finálovém gala večeru.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Finále letos proběhne 27. 10. 2018 od 19 hodin v Ostravském multifunkčním prostoru Fabric. Moderovat jej budou, stejně jako loňský ročník, Luboš Procházka a travesti diva Nadja Mini.

Foto: Gold In GLBT Agency, o.s.

Gayman Charity 2018

Letošní ročník přichází opět s volbou Gayman Charity 2018. Volba probíhá následovně: Každý finalista má u své fotky číslo transparentního bankovního účtu Nadačního fondu Pavla Novotného a svůj variabilní symbol, pod kterým bude bojovat o co největší částku pro tento fond. Pro možnost podpory fondu a zároveň finalisty ze zahraničí je dán také IBAN.

Veškeré prostředky budou zcela transparentně využity pro potřebnou a krásnou věc – charitu. Navíc budete mít absolutní přehled o částce, kterou váš favorit vybral. Vítěz bude tváří fondu pro LGBT komunitu po dobu jednoho roku. Veškeré finanční prostředky putují přímo na účet fondu, nikoliv přes prostředníka či organizátory soutěže Gayman. Výherce bude oznámen, stejně jako celková částka, na gala finále Gayman 2018 v multifunkčním prostoru Fabric 27. října v  Ostravě.

Variabilní symbol určuje datum finále a číslo finalisty, u společné fotografie je koncové dvojčíslí ročník, který se letos koná. Volba končí 26. října v 18.00 hodin.

Fotografie s čísly bankovních účtů naleznete na Facebooku.

Titulní foto, zdroj: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload