Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Jsme fér: Jděte volit! Je potřeba, aby v Senátu seděli lidé, kteří zvednou ruku pro gay manželství

I senátoři a senátorky ovlivní, zda v Česku bude uzákoněna možnost Manželství pro všechny. Je tedy potřeba, aby i v Senátu seděli lidé, kteří pro něj zvednou ruku. Zástupci Koalice za manželství a kampaně Jsme fér se proto zeptali kandidátů a kandidátek, jestli budou hlasovat pro.

„Neříkáme vám, koho volit, celkový postoj ke kandidátovi/kadidátce je plně na vás. My jsme se jich zeptali na jednu jedinou, zato ale moc důležitou věc – zda by zvedli ruku pro manželství pro všechny,“ říkají zástupci.

Podívejte se na www.jsmefer.cz/volby2018, kdo jim odpověděl a pokud odpověď nenajdete, zkuste se zeptat třeba ještě sami.

„Prosíme však – běžte k volbám, která se konají 5. a 6. 10. 2018. Volební účast v senátních volbách bývá velmi nízká, což znamená, že každý odevzdaný hlas má obrovský vliv,“ vyzývají.

Titulní foto: facebook.com

Onload

2 názory ke článku

31. 12. 2020 v 17:12Off-line Mikaela  (49/176/60)
další kolo v říjnu 2021 takže bud´me progresivní
21. 11. 2021 v 16:25Off-line Waioleta  (50/-/-)
Je to sice hezké ale nikdy neříkej nikdy sou tu ještě volby komunální a senátorské takže příští rok 2022 může opět zamýchat kartami hold co by někomu udělalo dostat na kandidátky i někoho kdo umí skrýt svou identitu ale zároven´ se umí prosadit jako někdo kdo umí rozdat rány prostě být tím čim sou oni drzí a falešní prostě umět jim zahrát na nervy
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload