Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Stahujte zdarma hru „Metro 2033“, která vás přenese do zchátralé podzemní dráhy post-apokalyptické Moskvy

V počítačové hře „Metro 2033“ osud celého lidstva leží ve vašich rukou. V roce 2013 byl při apokalyptické události zničen svět, většina lidstva byla vyhubena a z povrchu planety se stala jedovatá pustina. Hrstka přeživších našla útočiště v moskevském podzemí a lidská civilizace vstoupila do nového období temna.

Metro 2033 je po dobu několika hodin zdarma ke stažení na Steamu pro operační systém Windows. Přidejte si ji do svojí knihovny, ať vám zůstane napořád. Hra je sice z roku 2010, ale na Steamu má velmi kladné hodnocení 9/10, takže pokud jste ji ještě nehráli, určitě stojí za vyzkoušení.

Foto: store.steampowered.com

„Celé generace lidí se narodily a byly vychovány v podzemí. Ve svých zabarikádovaných stanicích metra bojují o přežití, ať už sami mezi sebou, nebo s hrůznými mutanty, kteří čekají venku,“ píší vývojáři z 4A Games.

Vžíváte se do role Arťoma, který se narodil několik dní před zničujícími požáry, ale vyrůstal už v podzemí. Nikdy neopustil hranice své stanice, ale díky jedné osudové události se vydal do samotného srdce metra, aby varoval zbytek lidstva před blížící se hrozbou. Vaše cesta vás zavede ze zapomenutých katakomb metra do zničené pustiny na povrchu, kde svými činy rozhodnete o osudu lidstva.

Titulní foto: Steam, Metro 2033, store.steampowered.com

Onload

1 názor ke článku

28. 10. 2018 v 13:21Off-line Tornajs  (25/181/70)
Já to nestihl :/
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload