Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Gaymanem České a Slovenské republiky 2018 je Matěj Nebúrka

V sobotu 27. 10. 2018 se v Ostravském clubu Fabric konal již 17. ročník národní soutěže Gayman. Letos se finále zúčastnilo 6 finalistů. „Mělo jich být původně 7, ale Marek Černín nedorazil, a to bez omluvy. I přesto finále bylo a proběhlo,“ řekl Marian Kajzer, prezident soutěže.

Vítězem se stal Matěj Nebúrka ze Zlatých Hor. Ten také získal tituly Gayman Internetu a Charity.

Na druhém místě skončil Lukáš Krajčo z Prahy a třetí příčku společně s titulem Gayman Sympatie obsadil Adam Dominík Wolf z Benátek Nad Jizerou.

Foto: Petr Chromec, zdroj: Gold In GLBT Agency, o.s.

Finalisté prošli čtyřmi disciplínami. První disciplínou byla přehlídka pracovních oděvů, které zapůjčila firma Canis Safetty. Druhou byla přehlídka spodního prádla od DMX Gear, jejíž majitel Martin Malý zasedl také v porotě.

Po přestávce, kdy si diváci mohli zakoupit lístky do „losovačky“ a vyhrát některou z cen, následovaly Otázky a Volná disciplína. V té nejvíce zazářil celkový vítěz Matěj Nebúrka, ač mu na paty šlapal druhý Lukáš Krajčo, který některým porotkyní namíchal drinky.

Cenu za celoživotní přínos LGBT komunitě Duhový Anděl 2018 si odnesla travesti umělkyně Nadja Mini. Ta letošní finále také moderovala. Novinkou byla pro diváky výměna partnera Nadji. Tím se stal moderátor Vlasta Vébr.

Mezi hosty byl Miroslav Hlavatý (bývalý ředitel Domu světla), manželé Zlí, 3. vice Miss ČR Daniela Francová či Petr Hanzlík, dlouholetý aktivista v boji proti AIDS, který společně s Miroslavem Hlavatým zajistili kondomy zdarma (a ne jen ty) v rámci prevence. „Za co jim patří obrovský dík, jelikož mám zato, že dnešní komunitu zajímá víc Lady Gaga, než to jak, kde a s kým se mohou nakazit, a to je strašně špatně,“ dodal Marian Kajzer.

Matěj Nebúrka: Do Gaymana 2018 jsem se přihlásil, protože se chci prosadit v dobročinných akcích

Video: „Láska je něco krásného, ale zároveň bolestivého,“ říká finalista Gaymana Matěj Nebúrka

Titulní foto: Petr Chromec, zdroj: Gold In GLBT Agency, o.s.

Onload

4 názory ke článku

09. 11. 2018 v 08:52Off-line HonzaK1  (44/-/-)
No zvítězila arogance a namyšlenost :-) Lukáš byl nejlepší. Měl i volnou disciplínu nejlepší. Ale pane prezidente, kde byli diváci. Slyšel jsem, že bylo tak 60 lidí, z toho 20 porortců, 30 hostů a kamarádů od soutěžících, sponzorů atd.,.. a možná 10 platících? Není to nějak málo? Šílený propadák. Asi to bude tím, kdo a jak soutěž pořádá :-)))) No když má někdo svoji hlavu,... Tahle soutěž je prostě už mrtvá, nikoho to nezajímá, kromě těch 10 platících diváků,.. :-))))
09. 11. 2018 v 16:31Off-line Maja1105  (44/188/70)
Řekl ten, který soutěž špinil kde se dalo, a vypisoval partnerům kraviny. Stejně jako do Fabricu, že pane Kaláb... Škoda, že to sem nejde nahrát... Že Vás hanba nefackuje, se vůbec vyjadřovat. Ale ani to Vám nepomohlo... a nepomůže.
13. 11. 2018 v 10:51Off-line I8051  (53/184/97)
Btw ty sprcky, co Mirek zajistil, ty padly na sousredeni? :-)
14. 11. 2018 v 15:38Off-line Betonica  (39/191/93)
Boze na nebi! Uz jen gramaticka uroven dava tusit, o co jde. Opravdu nelze napsat hezky text bez chyb? Navic pro tak nobl hoch akci?

Cenu za celozivotni prinos komunite obdrzi neznama osoba Nadja Mini? Jako fakt? To opravdu nejsou dalsi osobnosti? No a zminka o lidech, kteri zajistili kondomy, za coz jim patri nas dik.

Inu. Ackoli buzna, jsem tuze rad, ze se me tyto trapnoti netykaji!

P.S. Matejovi, premyslim, jestli mam gratulovat nebo kondolovat. Kazdy patrne dle sveho gusta. Tak tedy uprimnou soustrast, drahy Mateji.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload