Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Apple odstranil aplikaci, která vás chtěla vyléčit z homosexuality. Na Google Play pořád zůstává, lidem se to ale nelíbí

Na Apple App Store, Amazon App Store a Google Play se objevila aplikace „Living Hope Ministries“, která slibuje přeměnu homosexuálů a bisexuálů v heterosexuály. Celé je to samozřejmě nesmysl, protože homosexualita není nemoc ani duševní porucha, takže není co léčit. Apple a Amazon proto aplikaci odstranily ze svých obchodů, Google ale zatím vyčkává.

Některým uživatelům operačního systému Android se přítomnost takové aplikace na Google Play nelíbí. U aplikace se objevují komentáře: „Vítejte ve středověku“ nebo „Ať se tvůrci aplikace vrátí zpět do 19tého století“. Jiní vyzývají Google k tomu, aby ji odstranil: „Určitě se sem tato aplikace nehodí“ či „Velice škodlivý obsah, nestahujte, je to podvodná aplikace“.

Foto: Google Play

Foto: Google Play

Autoři aplikaci prý vytvořili pro lidi, kteří nejsou spokojeni se svojí homosexuální orientací. Aplikace jim má pomocí biblických veršů pomoci s přeměnou. „Je to podvod, nikdo se nemůže změnit z gaye na heterosexuála,“ řekl Wayne Besen z organizace Truth Wins Out, která bojuje proti předsudkům.

Podle mnoha studií prestižních organizací, jako jsou Americká psychiatrická asociace, Americká lékařská asociace a nespočet univerzit po celém světě, homosexualita není duševní porucha a neexistuje způsob, jak změnit sexuální orientaci.

Jakékoliv pokusy o přeměnu jsou často označovány jako kruté a často souvisí s užíváním návykových látek a končí sebevraždou. 

Gay Jaroslav Lorman: „Mnoho let jsem se snažil potlačit homosexualitu exorcismem“

Titulní foto: © Depositphotos.com/fantasticbunny

Onload

10 názorů ke článku

21. 01. 2019 v 14:43Off-line Smaragd15  (22/180/85)
akurat včera som jednemu 16 ročnemu heterakovi vysvetloval že toto neni choroba ale prosta orientacia a on sam to uznal že je to podstate normalna vec
21. 01. 2019 v 14:47Off-line Vlado2  (61/180/80)
Věř a víra tvá tě uzdravila. Pokud ponecháváme volný prostor nejrůznějším "léčitelům", šarlatánům a homeopatikům, pak ani tato aplikace žádné škody nenapáchá.
Jedni se usmějí, druzí to zkusí - nechme to na nich.
Souhlasím - 3   •  Nesouhlasím - 2  Nahlásit
21. 01. 2019 v 16:37Off-line FreudToldYou  (27/179/67)
Není to nemoc ale genetická odchylka a vývojová vada. Samo aplikace udává že přeměňuje lidi ne že je léčí, to neumíte číst a nebo neznáte definici slov? Myslíte že předělat znamená léčit? "Tato aplikace tu nemá co dělat" jaká to zkurvená diskriminace cizích názorů, jací to uvědomělí buzeranti křičící o pochopení ale dehonestující vsechny okolo sebe. Kdybyste nebyly totalitní špíny, co svůj názor, orientaci a pohled na svět nutí ostatním jako světovou osvětu, tak byste se nad tou aplikací mohly i zasmát, ale bohužel vy jste totalitní k***y co chtějí umlčet každého s jiným názorem který se dotýká jejich zpuchřelých emocí a nedostatku sebelásky. Neuvědomujete si že jiní mají také své emoce, své pocity a pohledy na svět, vy prostě chcete jen aby všichni chápali vás ale vy samy se nesnažíte pochopit nikoho jiného! Postradate empatii - pořád to je jenom "já buzerant si myslím, já buzerant vím vše" ale nikdy to není "a co vy heterosexuálové? Jaký máte názor?", Názor těch kteří nesdílí ten váš je vám ukradený na ho považujete za názor podřadných lidí. Místo racionálního vyvracení vědeckých faktů křičíte pouze "to není pravda! My tomu nevěříme!" Ale nikdy nedokážete podat naprosto pádný argument který by vyvracel vedecky prověřené údaje, a proč ho nedokážete podat? - protože takový argument ani není, nemůže být protože to co vaší komunitu spojuje je VÍRA ve vaší věc, víra nemá důkazy je jen v naší hlavě! Já nedokážu vám že existuje Bůh protože není způsob jak to dokázat, vy nedokážete mně že svět může být sexuálně tak free že by mohly lidé š***t a kým se jim zachce a přitom si děti vytvářet ve zkumavkách protože biologicky to nejde. Uvědomte si konečně že jakákoliv jiná sexualita než hetero JE odchylka, je to přírodní zmetek a není to úplně normální, neříkám nemoc ale něco co už kvůli své podstatě nemůže v přírodě přežít bez pomoci druhých. Uznejte že váš pohled na společnost je víra založená na úplně jiných základech než je věda a proto s ní nemůže soupeřit. Vytvořte si církev kde budete moci smilnit s kazdym, kde si budete předávat děti ze zkumavek a přesto se tvářit že jsou opravdu vaše, vytvořte si komunitu ve které je to co chcete přijatelné a nenuťte to všem ostatním! Vaše chování se dá srovnávat s vymáháním moci silou a zastrašováním, jste víc fašisti než demokraté. Víc sektáři než komunita.
Povídáte si jen s lidmi se stejným naivním názorem protože konfrontsci s vědou prohráváte na plné čáře.
Souhlasím - 2   •  Nesouhlasím - 11  Nahlásit
21. 01. 2019 v 17:35Off-line FelixGabriel  (102/170/58)
Vadí im to no twl, to sú buzny
Souhlasím - 1   •  Nesouhlasím - 3  Nahlásit
21. 01. 2019 v 20:47Off-line ShiroReloded  (30/178/85)
No, a takhle to dopadne, když léčitelskou aplikaci vytvoří člověk, který by se měl taky léčit :D
22. 01. 2019 v 01:17Off-line Toy  (100/178/70)
Náboženský fanatici si udělali appku na šíření svojí formy šílenství... O románu jakéhosi infiltrovaného, zvracejícího agenta "FreudToldYou" výše v komentáři, se vyjadřovat nemá smysl. Zřejmě první vyléčený onou aplikací. HALLELUJAH! :D
22. 01. 2019 v 17:36Off-line Alda29  (36/192/90)
Hahaha, by mě zajímalo, jak to ten poslení udělal.
22. 01. 2019 v 20:24Off-line Mr.Hood  (40/183/107)
Absolutní kravina. Stáhl si někdo tu appku, aby si ji ověřil? :D
Přednášky jsou křesťanské o křesťanských tématech .... který "pako" tohl sepsalo(?) X-D
27. 01. 2019 v 20:34Off-line Fil327  (28/-/-)
Co takhle aplikace přestaň být d***l, ta by byla mnohem užitečnější
30. 10. 2019 v 11:22Off-line Krispin  (64/183/84)
Tato aplikace bude patrně velmi účinná na léčení d***lity a náboženských refluxů neboli zvratků :D
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload

Podívej se na další – Android:

Podívej se na další – Homofobie:

Podívej se na další – Google:

Podívej se na další – iPhone:

Podívej se na další – Apple:

Mohlo by tě zajímat:

Nejnovější články:

OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload