Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Proč jste se rozešli? 7 otázek, na které byste se chtěli zeptat jeho bývalého přítele než s ním začnete chodit

V dnešní době si můžete téměř o každém udělat obrázek ještě předtím, než si s ním domluvíte schůzku. Stačí si projít jeho profil na Facebooku, Instagramu nebo Twitteru a už dokážete odhadnout, jak moc si s dotyčným budete rozumět. Žádná sociální síť ale nereflektuje život nějakého člověka naprosto spolehlivě. Proto by bylo ještě lepší, kdybyste se mohli zeptat na pár otázek jeho bývalého a zjistit, proč jejich vztah nevydržel a co všechno můžete od daného kluka očekávat.

1. Proč jste se rozešli?

Podvedl tě? Podvedl jsi ty ho? Dal jeden z vás přednost škole či kariéře? Chtěl jeden z vás monogamní vztah a ten druhý toužil i po jiných klucích? Vodil tě celou dobu za nos? Každý rozchod má svoji hlavní příčinu, ale na žádnou z těchto otázek se nemůžete jen tak.

2. Lhal ti někdy?

Upřímnost je ve vztahu důležitá, ale pravda je taková, že každý někdy lže. Důležité je, jaký měl pro lhaní motiv a o jak závažnou věc šlo. S nenapravitelným lhářem se ale do vztahu určitě nepouštějte.

3. Je snadné s ním vyjít?

Žádný vztah se neobejde bez námahy, ale neměli byste do něj investovat veškerou svou energii, obzvlášť pokud stejně nakonec nebude spokojeni. Pokud jsou hádky na denním pořádku a neustále jeden druhého štve, určitě se nejedná o zdravý vztah.

4. Co bylo nejsložitější na tom s ním chodit?

Nikdo není dokonalý a lidé mohou být nedokonalí v mnoha věcech. Problémy se zvládáním vzteku, příliš nízké nebo naopak příliš vysoké sebevědomí, závislosti na návykových látkách, neschopnost někomu důvěřovat nebo efektivně komunikovat… Je na vašem uvážení, které nedokonalosti jste u budoucího partnera schopni akceptovat.

5. Umí komunikovat?

Každý z nás by si přál být s někým, s kým může otevřeně mluvit o tom, co si myslí a cítí, ale bohužel někteří lidé nedávají svoje pocity vůbec najevo, dokud nevybouchnou. Jiní zase mohou reagovat přehnaně a podrážděně.

6. Jaký typ vztahu jste měli?

Byl to bláznivý romantik a netoužil po ničem jiném než po monogamním vztahu? Lákala ho myšlenka zkusit otevřený vztah a vídat se nezávazně i s jinými lidmi? Nebo jste si někdy pozvali společně třetího kluka?

7. Je šťastný i jako single kluk?

Ačkoliv je asi každému příjemná myšlenka, že jejich kluk je šťastný hlavně díky nim, není úplně rozumné pouštět se do randění s někým, kdo si neumí představit žít single život a vztah hledá bez přestání. Kdo nedokáže být šťastný sám se sebou, nebude šťastný ani s někým jiným.

Titulní foto: © Depositphotos.com/feedough

Autor článku je hříšný bůh sexu, půlku výplaty nechává v sexshopu a jeho uměleckou tvorbu raději hledejte na RedTube.
Onload

1 názor ke článku

14. 03. 2019 v 11:34Off-line BongoPRG  (54/180/65)
Dovolím si tvrdit :
1. Být přívěšekem na klíče pro mě extrovert bylo postupné.
2. Lhal, když do bytu, který byl vyhrazen na sex, přicházeli údajně kluci, které neznal. Protože do vztahu přišel ze sorty lidi, kteří pořádají tzv. AKCE zval k nám své známé z těchto akcí. Já nechodil do clubu ani na AKCE a 8 lidí za víkend pro mě nepřijatelné.
3. Měl vždy svoji pravdu můj názor a to jak se cítím ho nezajímalo. Jsem upřímný, akční, rád cestuji, and miluji kulturu, ale sdělit svůj navrh navštívit divadelní představení, festival. Okamžitě zamítl.
4. Komunikace a jeho despoticke chování se po 3 měsících smrskla na příkazy, hádky, podezrivani, zákazy. Výkyvy jeho nálad zlusobovali drogy. Nejtěžší bylo mlčet a zjištění, že to nejsem já.
5. Nutnost mě mít neustále pod dohledem, zjišťovat lokaci kde jsem, výhradně ukolovat :v kolik, kde. Věrnost mi je vlastní a otázky, kde jsi byl s kým a do kolika? Mě denně servíroval a já věděl, že musím pryč.
6. Slíbili jsme si, že spolu zůstaneme navždy. Měl to být pevný vztah, který prožijeme šťastně. Rozhodnutí odejít od něj přišlo v okamžiku kdy jsem odpověděl sám sobě na otázku. Co tady děláš, proč zde jsi a k čemu je mi takový vztah? NIC, K NIČEMU. Jeden den jsem zaslechl jak za sebou zabouchl dveře. To byl ten správný zvuk, který dal pokyn bal se. Za 20 min jsem měl zabaleno a odešel. Pozdě večer telefonát, kde jsi?!! A já s klidným hlasem. U sebe ve svém bytě. Kdy přijdeš?!! Nikdy a slyšíš dobře, Milane už nikdy!
7. Jsem single šťastný opět si jdu go svou cestou, nemusím odpovídat na otázky, nemam žádný problém. Užívat si každý den pohody je k nezaplacení. Že jsem sám? Nejsem mám milence dokonce dva a stále se mi nabízí velké množství zajímavých typků.
Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload