Zprávy
Aby sis mohl přečíst zprávy, tak se musíš nejprve přihlásit :)
Onload
 
PŘIHLÁŠENÍ

Nemáš ještě svůj účet?

ZAREGISTRUJ SE ZDARMA
Registrace je snadná, rychlá a zdarma!
Onload

Manželé Ester a Zdeněk Janečkovi: „Souhlasíme s manželstvím pro gaye a lesby“

„Nedovedu si představit, že by nám někdo mluvil do manželství,“ říká Ester Janečková, která se Zdeňkem Janečkem uzavřela manželství před 23 lety. „Nemyslím si, že by láska nás dvou byla v něčem jiná a v něčem víc, než je láska mezi holkami nebo mezi kluky,“ vysvětluje Ester Janečková a dodává: „Těším se na první gay nebo lesbickou svatbu“.

„Manželství je pro všechny, jak pro heterosexuály, tak i pro homosexuály a nevidím v lásce mezi heterosexuály a homosexuály žádný rozdíl. Když se dva lidi mají rádi, tak potvrzení manželství je to nejlepší, co mohou udělat, a je to hlavně potvrzení pro všechny okolo,“ říká Zdeněk.

Janečkovi řekli svým synům už před pár lety, že jim hrozně přejí, aby potkali někoho, kdo je bude milovat a koho budou milovat oni. „Je nám úplně jedno, jestli to bude holka nebo kluk,“ dodává Janečková.

Oba považují manželství za soužití dvou lidí, kteří jsou spolu na celý život a to, jestli mají děti nebo ne, je dle nich úplně jedno. „Spousta heterosexuálních párů také nemá děti a různým způsobem to nahrazují adopcí a umělým oplodněním,“ dodává Janeček na podporu kampaně Jsme fér.

Ester Janečková podporuje manželství gayů: „Jsem přesvědčená, že Bůh miluje i homosexuály“

Titulní foto: facebook.com

Onload

Názory ke článku

Přihlas se a okomentuj článek. Ještě nemáš svůj účet? Zaregistruj se.
Onload
Načítám...
Onload
OnloadOnload
Copyright 2011–2024 NaKluky.cz, všechna práva vyhrazena, ISSN 1805-0506
Onload